De warmtepomp specialist voor verwarmen, koelen & ventileren

Alklima

Bij Alklima werken we iedere dag aan duurzame oplossingen voor het koelen, verwarmen en ventileren van gebouwen en woningen.

Producten en service

Naast premium warmtepompen, airconditioners, VRF-systemen, chillers en ventilatiesystemen vind je bij Alklima een team gemotiveerde professionals. Experts die advies en begeleiding bieden aan installateurs, adviseurs en andere stakeholders in de bouwkolom.

Mitsubishi Electric

Als exclusief importeur voor Nederland kun je bij ons terecht voor de toonaangevende apparatuur van Mitsubishi Electric Living Environment Systems.

Samenwerking met meerwaarde

Duurzaam betekent voor Alklima ook het investeren in duurzame samenwerking. Met klanten, leveranciers en gebruikers. Vertrouwen, respect én het delen van kennis zien wij als basisvoorwaarden voor het waarborgen van kwaliteit, groei en innovatie. Samenwerking met meerwaarde noemen we dat.

Meer lezen

Producten en oplossingen

Warmtepompen

Warmtepompen

Producten
VRF-Warmtepompen

VRF-Warmtepompen

Producten
Ventilatie-units (WTW)

Ventilatie-units (WTW)

Producten
Chillers

Chillers

Producten

Veel hotels verrijken hun hospitality met duurzaamheid. Denk hierbij aan het comfort van all-electric klimaatsystemen.

Martijn van Leerdam Consultant West Alklima BV

Opleidingsinstituut Alklima College

Alklima College, ons inhouse opleidingsinsituut, helpt je jouw kennis of die van je medewerkers op peil te houden. Je leert er nieuwe vaardigheden. Maakt kennis met nieuwe ontwikkelingen en laat je groeien als professional. Met korte workshops of een diepgaande MBO-3 opleiding. Ook voor je klanten of eindgebruikers hebben we een waardevol en laagdrempelig aanbod.

Meer lezen