Samen scoren voor de club en het klimaat

Premium warmtepompen

Check laatste berichten

Bij Alklima werken we iedere dag aan duurzame oplossingen voor het koelen, verwarmen en ventileren van gebouwen en woningen.

Producten en service

Naast premium warmtepompen, airconditioners, VRF-systemen, chillers en ventilatiesystemen vind je bij Alklima een team gemotiveerde professionals. Experts die advies en begeleiding bieden aan installateurs, adviseurs en andere stakeholders in de bouwkolom.

Mitsubishi Electric

Als exclusief importeur voor Nederland kun je bij ons terecht voor de toonaangevende apparatuur van Mitsubishi Electric Living Environment Systems.

Samenwerking met meerwaarde

Duurzaam betekent voor Alklima ook het investeren in duurzame samenwerking. Met klanten, leveranciers en gebruikers. Vertrouwen, respect én het delen van kennis zien wij als basisvoorwaarden voor het waarborgen van kwaliteit, groei en innovatie. Samenwerking met meerwaarde noemen we dat.

Meer lezen

Producten en oplossingen

Warmtepompen

Warmtepompen

Producten
VRF & HVRF Warmtepompen

VRF & HVRF Warmtepompen

Producten
Ventilatie-units (WTW)

Ventilatie-units (WTW)

Producten
Split Airconditioning

Split Airconditioning

Producten

Alklima zoekt collega's!

Bij Alklima Mitsubishi Electric gaan we samen voor het grote succes. Dit succes behalen we samen met ons gemotiveerde hardwerkende team. Dit team werkt elke dag hard, maar wel met veel plezier, mogelijkheden en collegialiteit.

Alklima groeit, dit wil zeggen dat we opzoek zijn naar gemotiveerde collega's!

Ben jij iemand die waarden legt aan autonomie, verantwoordelijk, respect, professionaliteit en samenwerking, dan is Alklima de werkomgeving voor jou!

Werken bij Alklima

Voorsprong door kennis

Alklima College helpt je jouw kennis of die van je medewerkers op peil te houden over warmtepompen en airconditioners. Je leert er nieuwe vaardigheden. Maakt kennis met nieuwe ontwikkelingen en laat je groeien als professional. 

Meer lezen

Dé hybride oplossing van de warmtepompexpert

Duurzaam, slim en toekomstbestendig onderweg naar All-Electric wonen. Dat kan met All-Electric Ready. De flexibele hybride oplossing van dé warmtepompexpert. Inzetbaar bij iedere stap in het verduurzamen van je woning. Daarmee geniet je steeds van een comfortabel binnenklimaat, bespaar je flink op energiekosten en draag je direct bij aan een beter klimaat.

Meer lezen

Mitsubishi Electric scoort met de KNVB

Mitsubishi Electric, één van ’s werelds toonaangevende namen op het gebied van productie van warmtepompen en airconditioners verbindt zich voor minimaal twee seizoenen aan de KNVB Groene Club. Mitsubishi Electric en de KNVB streven ernaar om de volgende stap te zetten in het verder en sneller verduurzamen van alle amateurclubs in Nederland.

De Groene Club

De KNVB staat voor sterke sportverenigingen die financieel gezond zijn. Het nemen van duurzame maatregelen die leiden tot het verlagen van de energierekening draagt hieraan bij. Energie is namelijk één van de grootste kostenposten voor een vereniging. Maar vaak is het gebrek aan kennis en tijd bij de vrijwilligers voor verenigingen een drempel om hier mee aan de slag te gaan. Daarom startte de KNVB in 2017 De Groene Club; een onafhankelijke club die verenigingen helpt en ontzorgt in het verduurzamingstraject.

Meer lezen

John op weg naar all-electric

Ontdek hoe Nederland op weg is naar duurzaam wonen en werken. Maak kennis met bewoners en ondernemers die de knop hebben omgezet naar all-electric.

Waar liggen de uitdagingen? Wat motiveert hen? Wat levert het hen op? En hoe ervaren zij het comfort thuis of op het werk? John Williams neemt je in deze serie tweewekelijks mee naar inspirerende voorbeelden en enthousiaste verduurzamers.

Een must-see voor iedereen die te maken krijgt met verduurzaming van huis, kantoor of bedrijfspand. Een aanrader voor bewoners, woningeigenaren, verhuurders en ondernemers

Bekijk alle afleveringen

De hybride warmtepomp is toch een soort gedwongen huwelijk tussen warmtepomp en cv-ketel. Daarom is ons All-Electric Ready het betere systeem.

Rudy Grevers Manager Woningbouw Alklima BV