Mitsubishi Electric voor installateurs

Samenwerken met meerwaarde

Zoek je een klimaatsysteem, of liever de klimaatoplossing?

“De energietransitie brengt een toekomst vol duurzame kansen. Tenminste, wanneer je als E- en W-professional mee-innoveert. Door installatietechnische kennis te combineren met werktuigbouwkundig inzicht en integraal ontwerpen. En door technische specs te vertalen naar concrete klantwensen, zoals comfort, duurzaamheid, en ROI.”

Meedenken in duurzame technologie

Daarom doen wij van Mitsubishi Electric het anders. Natuurlijk, wij leveren warmtepompen, airconditioners, warmtewisselaars, ventilatiesystemen en andere duurzame klimaattechnologie. Maar wij denken en doen vanuit je positie als installateur, architect, adviseur, projectontwikkelaar of facilitair manager. Dat betekent naast alle technische documentatie het gemak van heel toegankelijke adviseurs. Voor, tijdens en na installatie. Training en opleiding via ons eigen Alklima College. En heel veel informatie in heldere taal voor particuliere en zakelijke eindgebruikers die je kunt gebruiken in de voorlichting naar opdrachtgevers.

VSK 2020

Alklima is goed vertegenwoordigd op de VSK 2020, dé installatievakbeurs voor de Benelux. Van 4 t/m 7 februari vind je ons in Jaarbeurs Utrecht, hal 7, stand D130. Registeer je nu voor gratis kaarten. We zien je graag! 

 

Meer over Alklima

Het laatste nieuws

Alles bekijken
  • 8 juni 2018 2 min.

    Nieuwe e-serie chiller van Mitsubishi Electric Living Environment Systems

    Meer lezen

Producten en oplossingen Meer over onze producten en oplossingen

Warmtepompen

Informatie Producten

VRF & Split Airconditioning

Informatie Producten

Ventilatie & WTW

Informatie Producten

Seriematige woningbouw

Informatie Producten
  • Zorg
  • Hotels
  • woningbouw-ep
  • Kantoor

Alle branches

Bekijken

All-electric van premiumkwaliteit

wij zorgen dat je alles in huis hebt voor kleine en grote projecten op het gebied van verwarming, koeling en een gezond binnenklimaat. Al onze oplossingen zijn van premiumkwaliteit en vormen de top in de markt. Dus ook los van het (aard)gas? Neem dan onze Road to All-Electric. Met de kwaliteit van de marktleider.

 
Meer lezen
Veel hotels verrijken hun hospitality met duurzaamheid. Denk hierbij aan het comfort van all-electric klimaatsystemen.
Martijn van Leerdam Consultant West Alklima BV

Nieuws, media & pers

Alles bekijken
8 juni 2018 2 min.

Nieuwe e-serie chiller van Mitsubishi Electric Living Environment Systems

Meer lezen

Aangenaam

Alklima is al meer dan 20 jaar exclusief importeur van Mitsubishi Electric Living Environment Systems voor Nederland. Naast deze hoogwaardige klimaatsystemen hebben wij een compleet leveringsprogramma. Wij leveren tevens installatie- en montagematerialen (waaronder het complete Big Foot-assortiment).

Vanuit de filosofie ‘Samenwerking met meerwaarde’ bieden wij advies en begeleiding aan installateurs, adviseurs en alle andere partijen in de bouwkolom; bijvoorbeeld op het gebied van BREEAM, nul-op-de-meter-programma’s, en via het Alklima College een geaccrediteerde opleiding voor technisch koelmonteur.

Meer lezen