Mitsubishi Electric voor installateurs

Samenwerken met meerwaarde

Zoek je een klimaatsysteem, of liever de klimaatoplossing?

“De energietransitie brengt een toekomst vol duurzame kansen. Tenminste, wanneer je als E- en W-professional mee-innoveert. Door installatietechnische kennis te combineren met werktuigbouwkundig inzicht en integraal ontwerpen. En door technische specs te vertalen naar concrete klantwensen, zoals comfort, duurzaamheid, en ROI.”

Meedenken in duurzame technologie

Daarom doen wij van Mitsubishi Electric het anders. Natuurlijk, wij leveren warmtepompen, airconditioners, warmtewisselaars, ventilatiesystemen en andere duurzame klimaattechnologie. Maar wij denken en doen vanuit je positie als installateur, architect, adviseur, projectontwikkelaar of facilitair manager. Dat betekent naast alle technische documentatie het gemak van heel toegankelijke adviseurs. Voor, tijdens en na installatie. Training en opleiding via ons eigen Alklima College. En heel veel informatie in heldere taal voor particuliere en zakelijke eindgebruikers die je kunt gebruiken in de voorlichting naar opdrachtgevers.

Meer over Alklima

Producten en oplossingen

Warmtepompen

Warmtepompen

Producten
VRF & HVRF Warmtepompen

VRF & HVRF Warmtepompen

Producten
Ventilatie-units (WTW)

Ventilatie-units (WTW)

Producten
Bedieningen & monitoring

Bedieningen & monitoring

Producten

All-electric van premiumkwaliteit

Wij zorgen dat je alles in huis hebt voor kleine en grote projecten op het gebied van verwarming, koeling en een gezond binnenklimaat. Al onze oplossingen zijn van premiumkwaliteit en vormen de top in de markt. Dus ook los van het (aard)gas? Neem dan onze Road to All-Electric. Met de kwaliteit van de marktleider.

Meer lezen

Veel hotels verrijken hun hospitality met duurzaamheid. Denk hierbij aan het comfort van all-electric klimaatsystemen.

Martijn van Leerdam Consultant West Alklima BV

Nieuws en Blog

3 min. leestijd
Webselectie ENK software en Syntess op website Alklima
3 min. leestijd
Mitsubishi Electric of Mitsubishi Heavy Industries? Dit is het verschil
2 min. leestijd
Certificering CO2 Prestatieladder

Aangenaam

Alklima is al meer dan 20 jaar exclusief importeur van Mitsubishi Electric Living Environment Systems voor Nederland. Naast deze hoogwaardige klimaatsystemen hebben wij een compleet leveringsprogramma. Wij leveren tevens installatie- en montagematerialen (waaronder het complete Big Foot-assortiment).

Vanuit de filosofie ‘Samenwerking met meerwaarde’ bieden wij advies en begeleiding aan installateurs, adviseurs en alle andere partijen in de bouwkolom; bijvoorbeeld op het gebied van BREEAM, nul-op-de-meter-programma’s, en via het Alklima College een geaccrediteerde opleiding voor technisch koelmonteur.

Meer lezen