Het perfecte binnenklimaat voor het onderwijs bestaat

Duurzaamheid is zonder twijfel een van de belangrijkste onderwerpen in onze maatschappij. Iedereen is het erover eens dat we moeten afstappen van fossiele brandstoffen en dat we op weg zijn naar een ‘all-electric’-maatschappij, ook in de onderwijssector.

De klimaatbeheersing in scholen vormt een bijzondere uitdaging. Ruimtes variëren in grootte en bezetting. Het overleg met directie, school- of stichtingsbestuur dat door strenge budgetteringsregels in wellicht niet het beste, maar wel het goedkopere systeem kan investeren. Alklima staat naast de technisch adviseur en installateur met een uitstekend presterend en passend schoolconcept in klimaatbeheersing.

Kennis delen en expertise toevoegen. Samenwerken met meerwaarde noemen wij dat.

Mitsubishi Electric klimaatsystemen voor het onderwijs

Een schoolgebouw voorzien van warmtepomp, luchtbehandelingskast, WTW-ventilatiesysteem of andere klimaatoplossing, is vaak een complex project. Ongeacht of het basisonderwijs of universiteit betreft. Zeker wanneer scholen zich in een oriënterende fase bevinden, zijn randvoorwaarden niet voldoende nauwkeurig geformuleerd.

Met Mitsubishi Electric klimaat systemen voor het onderwijs voorzie je je leerlingen en studenten niet alleen van de kwaliteit en betrouwbaarheid van een internationaal A-merk, maar profiteer je zelf ook van veel gemak.

Bekijk het leveringsprogramma

Mitsubishi Electric Klimaatsystemen

City Multi VRF-systeem

Het Mitsubishi Electric City Multi VRF-systeem is een compleet klimaatsysteem voor koelen, verwarmen, ventileren en warm tap-waterbereiding.

Het City Multi VRF-systeem combineert een installatie van hoge kwaliteit met individuele regelbaarheid en een hoog comfort met een laag energieverbruik. De City Multi R2-serie maakt het mogelijk om met een 2-pijpssysteem gelijktijdig te kunnen koelen en verwarmen met energie-uitwisseling.

City Multi Hybride VRF-systeem

Het City Multi Hybride VRF-systeem werd speciaal ontwikkeld voor gebouwen met hoge eisen op het gebied van efficiëntie en comfort. Hybride VRF-systemen zijn:

  • Zeer energie- efficiënt
  • Binnenin gebouwen praktisch koudemiddelvrij
  • Consequent toekomstveilig
  • Uiterst comfortabel

Klimaatsysteem Mr. Slim

De klimaatsystemen uit de Mr. Slim-serie van Mitsubishi Electric creëren een binnenklimaat die de natuurlijke omgeving optimaal imiteert. Het systeem heeft een koel- en verwarmingsfunctie en is flexibel te combineren met de ventilatiesystemen van Mitsubishi Electric of met andere systeemcomponenten van derden. De Mr. Slim-serie is geschikt voor retail, kantoren, horeca, distributiecentra en technische ruimtes.

De kennis van Mitsubishi Electric

Onze consultants en accountmanagers delen graag hun kennis van de wet- en regelgeving voor ventilatie uit het Bouwbesluit, zodat je zo efficiënt mogelijk de benodigde informatie op tafel krijgt. Daarbij informeren we je ook over het Frisse-scholenbeleid van de rijksoverheid en toetsen we je berekeningen.

Meer weten over de klimaatsystemen in het onderwijs? Neem dan contact met ons op!

De jeugd heeft de toekomst. Het onderwijs investeert in een optimaal binnenklimaat. Maar met vaak onvoldoende nauwkeurig geformuleerde randvoorwaarden. Zonde!

Gert Veurink Accountmanager/Consultant Noord

Met John Williams op weg naar all-electric

Ontdek in de serie 'John op weg naar all-electric' hoe Nederland op weg is naar duurzaam wonen en werken. Maak kennis met bewoners en ondernemers die de knop hebben omgezet naar all-electric. Waar liggen de uitdagingen? Wat motiveert hen? Wat levert het hen op? En hoe ervaren zij het comfort thuis of op het werk? John Williams neemt je in deze serie tweewekelijks mee naar inspirerende voorbeelden en enthousiaste verduurzamers.

Ben jij benieuwd naar het nieuwe seizoen van John Williams op weg naar all-electric? Bekijk dan elke 2 weken een nieuwe aflevering op 'John op weg naar all-electric' of volg ons op onze eigen Alklima YouTube pagina!

Het A-merk met de stilste werking en het hoogste rendement

Alles draait bij ons om kwaliteit. Want dat is het enige echte argument voor adviseurs, installateurs en eindgebruikers om met volle overtuiging een keuze te maken voor duurzaam in het algemeen, en Mitsubishi Electric in het bijzonder. Beloftes waarmaken en verwachtingen overtreffen, dat is de werkelijke drijfveer achter onze producten en manier van werken.

Lees meer over Alklima

Meer weten over de Mitsubishi Electric klimaatsystemen? Bekijk dan de onderstaande brochures.

City_Multi_brochure-Multi-functionele_klimaatsystemen.pdf
Bestand downloaden 4,10 MB
City_Multi_brochure-Multi-functionele_klimaatsystemen.pdf
Brochure-MRSLIM-Comfortabel-werken-en-winkelen.pdf
Bestand downloaden 4,45 MB
Brochure-MRSLIM-Comfortabel-werken-en-winkelen.pdf
City-Multi-HVRF-Brochure-HVRF-Het-beste-uit-twee-werelden.pdf
Bestand downloaden 3,63 MB
City-Multi-HVRF-Brochure-HVRF-Het-beste-uit-twee-werelden.pdf