Mitsubishi Electric klimaat oplossingen voor

Sportaccommodaties

Integrale klimaatinstallatie voor de beste TCO

Sportaccommodaties kunnen nog een grote slag te maken in hun energiebesparing. Het gezamenlijke jaarlijks verbruik van de 12.000 gebouwen met sportbestemming bedraagt 228 miljoen m3 aardgas en 1 miljard kWh elektriciteit (Nuon/Vattenfall, 2014). Hierin zijn gymzalen en fitnesscentra nog niet eens meegerekend. Maar liefst tachtig procent van de gasrekening heeft betrekking op verwarming. Als installateur of adviseur kun je met een efficiënt en duurzaam klimaatsysteem een belangrijk verschil maken. Een verschil, dat vanwege het enorme aandeel van energiekosten in de exploitatie, vaak bij sportverenigingen de omslag betekent van rode naar zwarte cijfers.

Meer weten over onze oplossingen voor sportaccommodaties?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte

Inschrijven

Mitsubishi Electric warmtepompen in de sport

  • Duurzame elektrische klimaatinstallatie
  • Enorme energiebesparing
  • Optimaal comfort in warmte, koeling en warm water

Meest zuinige klimaatbeheersing

Ongeacht of je rechtstreeks bij een project wordt betrokken of via een aanbesteding, een succesvolle aanbieding bestaat op zijn minst uit twee elementen. Allereerst een absolute garantie voor comfort in verwarming, koeling en warm water. En ten tweede de meest aantrekkelijke total costs of ownership. Met onze uitgebreide serie all-electric warmtepompen van Mitsubishi Electric voor koelen en verwarmen (variërend van Mr. Slim tot City Multi), warm tapwater (variërend van Ecodan tot de CO2-warmtepomp) en ventilatie (zoals Lossnay en luchtbehandelingskasten) hebben we altijd de meest zuinige, duurzame en betrouwbare klimaatbeheersing voor sport en recreatie.

In sportaccommodaties maar ook sauna’s en wellnesscentra staat comfort in temperatuur bovenaan. Onze warmtepompen bieden tegelijk maximaal terugverdienvoordeel.

Remco Onder de Linden Coördinator Kennis & Opleidingen Alklima bv

Ons leveringsprogramma

Ventilatie-units (WTW)

Ventilatie-units (WTW)

Producten
VRF & HVRF Warmtepompen

VRF & HVRF Warmtepompen

Producten
Warmtepompen

Warmtepompen

Producten
Handdrogers

Handdrogers

Producten