Mitsubishi Electric klimaatsystemen voor

Kantoren

Comfortabel binnenklimaat voor kantoren verplicht per 2023

Steeds meer bedrijven willen van het gas af. En alle kantoren móeten voor 2023 naar een energie-index van 1,3 of beter, zo verplicht het Bouwbesluit. Als technisch adviesbureau of installatiebedrijf ga je het dus druk krijgen met vele zakelijke aanvragen voor een duurzaam klimaatsysteem op het werk. Nieuwbouw en bestaande utiliteit: comfort op de werkplek is belangrijker dan ooit. Om je te ontlasten hebben we een speciaal team consultants voor adviesbureaus, en een team accountmanagers voor installateurs.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over comfortabel binnenklimaat en kantoren? Schrijf je in

Mitsubishi Electric klimaatsystemen voor kantoren

  • Duurzaam kantoor verplicht vanaf 2023
  • Gasloze warmtepompen voor all-electric binnenklimaat
  • Vrijblijvend advies bij bestek en offerte

Klimaatsystemen met meerwaarde

Onze meerwaarde zit ‘m in de kennis die we graag met je delen. Niet alleen op het gebied van warmtepomptechniek, maar ook alles eromheen. Bouwkundige inpassing. Subsidies. Wet- en regelgeving. Voorlichting aan de eindgebruiker. Kortom, allerlei onderwerpen waarbij in aanvulling op je eigen professionaliteit een deskundige kennispartner welkom is. Belangrijker nog: onderwerpen waarmee je je in je offerte laat zien als adviseur of installateur die meedenkt met zijn klanten. Waardoor je een cruciale voorsprong hebt in het verwerven van opdrachten en continueren van de relatie.

Een all-electric warmtepomp is dé oplossing voor al die kantoren die voor 2023 minimaal naar energielabel C toe moeten.

Jordy van den Berg Accountmanager Alklima bv

Comfort voor elk kantoor

Opdrachtgevers houden niet van wachten. Daarom reageert onze organisatie snel op jouw vragen met een gedetailleerde systeemofferte. Van VRF-installatie voor de grotere kantoorpanden tot RAC en Mr Slim voor bijvoorbeeld bedrijfsverzamelgebouwen en verhuurunits. Inclusief een overzicht van het benodigde kleinmateriaal, een schema voor het koeltechnische leidingwerk én een inschatting van het benodigde aantal uren. Ook met onafhankelijke gelijkwaardigheidsverklaringen en kant-en-klare bestekteksten ondersteunen we het reken- en schrijfwerk. Met Mitsubishi Electric voorzie je je klanten met hun kantoren en andere utiliteit niet alleen van de kwaliteit en betrouwbaarheid van een internationaal A-merk, maar profiteer je zelf ook van veel gemak.

Ons leveringsprogramma

VRF & HVRF Warmtepompen

VRF & HVRF Warmtepompen

Producten
Warmtepompen

Warmtepompen

Producten
Bedieningen & monitoring

Bedieningen & monitoring

Producten
Ventilatie-units (WTW)

Ventilatie-units (WTW)

Producten