Software & Apps voor de installateur

Installeer je een product van Alklima? Dan vind je hier achtergrondinformatie, downloads, brochures, video's en meer.
 

City Multi design tool

Met de City Multi New Design Tool maak je eenvoudig en snel installatieontwerpen. En vraag je gemakkelijk een offerte op voor de benodigde onderdelen.

Lossnay selection tool

De Lossnay Selection Tool selecteert het beste Lossnay-systeem tegen de beste prijs. De tool geeft je precies het advies dat je nodig hebt.

ME Engineer

ME Engineer is een overzichtelijke app met alle relevante informatie tijdens een installatie. De app is een must-have voor iedere installateur.

Document Library

In Document Library vind je eenvoudig alle documenten van Mitsubishi Electric producten. De bibliotheek is overzichtelijk en heeft een intelligente zoekfunctie.

MepContent System designer

MepContent System designer is een gratis plug-in voor het ontwerpen van klimaatsystemen in Revit of AutoCAD. Voeg eenvoudig actuele content toe aan je ontwerp.

MELRemo

MELRemo is de app waarmee je eenvoudig de airconditioning bedient. De app werkt op iedere telefoon of tablet via bluetooth.

MELRemo administrator

MELRemo administrator is een app waarmee je eenvoudig voorinstellingen voor de eindgebruiker programmeert. De app werkt op je telefoon of tablet via bluetooth.

R32 veiligheidstool

Met de R32 veiligheidstool weet je zeker dat je veilig volgens de regels installeert. De app geeft informatie over de benodigde veiligheidsmaatregelen.

SD card tool Ecodan

Met de SD card tool Ecodan voer je eenvoudig alle instellingen in. Vervolgens importeer je in een keer de ingestelde parameters in alle apparaten.

RMI

Met de RMI app kan de gebruiker meerdere locaties en klimaatsystemen monitoren en aansturen. Als installateur kun je altijd eenvoudig meekijken en bijsturen.

Ondersteuning

Heb je hulp nodig bij een van onze apps? Neem gerust contact op, we leggen het je graag uit.