Software & Apps

Ontwerp en/of installeer je de producten van Mitsubishi Electric? Dan vind je hier alle beschikbare tools welke door Alklima ter beschikking worden gesteld om jouw project tot in de detail uit te voeren.

BIM-bestanden

Zoek in de geïntegreerde online BIM-bibliotheek naar Revit-, AutoCAD- en/of IFC-bestanden voor jouw specifiek project.

City Multi Design Tool

Met de City Multi New Design Tool maak je eenvoudig en snel installatieontwerpen. En vraag je gemakkelijk een offerte op voor de benodigde onderdelen.

Warmtapwater tool

Met de Warmtapwater Tool maak je snel en eenvoudig een (voor)selectie van het benodigd vermogen en voorraadinhoud voor jouw sportgebouw, hotel of woongebouw.

Lossnay selection tool

De Lossnay Selection Tool selecteert het beste Lossnay-systeem tegen de beste prijs. De tool geeft je precies het advies dat je nodig hebt.

R32 veiligheidstool

Met de R32 veiligheidstool weet je zeker dat je veilig volgens de regels installeert. De app geeft informatie over de benodigde veiligheidsmaatregelen.

SD card tool Ecodan

Met de SD card tool Ecodan voer je eenvoudig alle instellingen in. Vervolgens importeer je in een keer de ingestelde parameters in alle apparaten.

RMI

Met de RMI app kan de gebruiker meerdere locaties en klimaatsystemen monitoren en aansturen. Als installateur kun je altijd eenvoudig meekijken en bijsturen.

MELRemo

MELRemo is de app waarmee je eenvoudig de airconditioning bedient. De app werkt op iedere telefoon of tablet via bluetooth.

MELRemo administrator

MELRemo administrator is een app waarmee je eenvoudig voorinstellingen voor de eindgebruiker programmeert. De app werkt op je telefoon of tablet via bluetooth.

Document Library

In Document Library vind je eenvoudig alle documenten van Mitsubishi Electric producten. De bibliotheek is overzichtelijk en heeft een intelligente zoekfunctie.

ME Engineer

ME Engineer is een overzichtelijke app met alle relevante informatie tijdens een installatie. De app is een must-have voor iedere installateur.

MepContent System designer

MepContent System designer is een gratis plug-in voor het ontwerpen van klimaatsystemen in Revit of AutoCAD. Voeg eenvoudig actuele content toe aan je ontwerp.

Maintenance tool

Met de software van de Maintenance Tool maak je de installatie, onderhoud en foutopsporing aan City Multi (H)VRF systemen eenvoudig en inzichtelijk. Met een MN-converter heb je alles bij de hand voor onderhoud, monitoring, bediening, uitlezen, en foutopsporing.

Klik op de button hieronder voor meer informatie over Maintenance Tool.