Perfect binnenklimaat in huis en appartement

Woningbouw

Seriematige meters maken in woningbouw en renovatie

De tijd is over dat je specialist op een eilandje kon zijn. De energietransitie betekent veel nieuwe kennis, en vooral veel geïntegreerde kennis. Met onze Ecodan-systemen hebben we inmiddels duizenden keren ervaring opgedaan met all-electric klimaatsystemen in woningen en appartementen. Eventueel met kantoor of praktijk aan huis. Nieuwbouw en renovatie. We werken graag met je samen. Ook als je een aannemer of woningbouwvereniging bent.

Perfectie van woonkamer tot zolder

Zo helpen onze consultants je met ontwerpvraagstukken en rendementsberekeningen. Wat is bijvoorbeeld de ideale opstelplaats voor de toch al fluiterstille binnen- en buitenunits? Daarnaast vind je onafhankelijke gelijkwaardigheidsverklaringen die zich makkelijk laten meenemen in de rekenmodellen. Wanneer je een vraag van een aannemer, woningcorporatie of andere opdrachtgever ontvangt waarmee je niet direct zelf helemaal uit de voeten kunt, laat het ons dan weten. We gaan vrijblijvend met je mee en helpen je om het project te verwerven of zo slim mogelijk uit te voeren.

We zitten naast je bij ontwerpvraagstukken en rendementsberekeningen.

Rudy Grevers Manager Woningbouw Alklima/Mitsubishi Electric

Standaardisatie in maatwerk

‘Samenwerking met meerwaarde’, dat is hoe wij ons partnerschap vormgeven. Zo hebben wij voor de woningbouw een uniek prefabsysteem ontwikkeld waarmee je minder in het veld hoeft te installeren; dat scheelt in faalkosten. En je hebt minder handjes nodig; ook prettig vanuit kostenbesparing en schaarse vakmensen. ‘Prefab’ wil zeggen: alle modules zijn projectspecifiek – dus in dat opzicht volledig maatwerk – volledig gestandaardiseerd op water, elektriciteit en internet. Daarmee kun je geweldige seriematige meters maken. Ook vangen we zo veel mogelijk vragen van bewoners voor je op. Deze website bevat bijvoorbeeld een heel apart deel voor eindgebruikers. En vanuit Alklima College organiseren we samen met jou of opdrachtgever voorlichtingsbijeenkomsten.

Ons leveringsprogramma

Warmtepompen

Warmtepompen

Producten
Ventilatie-units (WTW)

Ventilatie-units (WTW)

Producten
Bedieningen & monitoring

Bedieningen & monitoring

Producten