Werken bij Mitsubishi Electric - Alklima

Bekijk de vacatures

Commercieel Project Engineer

Samen met de collega’s van de buitendienst zoek je steeds naar de technisch, bouwkundig en financieel meest gunstige oplossing voor de klant. En dat is niet altijd de oplossing die de installateur uitvraagt. Of het nu voor een bestaand kantoor is, een groot hotel of een andere toepassing. Van simpele split systemen tot uitdagende configuraties met City Multi VRF-systemen waarbij jouw input van groot belang is. 

Consultant West

Steeds meer eindgebruikers herkennen in de warmtepomp de ideale duurzame oplossing voor verwarming, koeling en warm tapwater. De technisch adviesbureaus, aannemers, architecten en projectontwikkelaars zijn nog niet altijd even vertrouwd met de integratie van deze technologie. Terwijl het juist in de ontwerpfase van belang is om duidelijk zicht op het totaalconcept te hebben. Ben jij onze nieuwe Consultant West?

Technische ondersteuning binnendienst

Altijd in de techniek willen werken, maar dan op kantoor? Dan hebben wij een leuke baan voor je. Dagelijks zijn klanten bezig met onze installaties van Mitsubishi Electric. Meestal gaat dat goed. Maar soms hebben ze onze hulp nodig. Als technische ondersteuning binnendienst zorg jij ervoor dat onze klanten – wanneer ze er even niet uitkomen – kunnen rekenen op directe ondersteuning op afstand. Daarbij zorg jij ervoor dat onze klanten snel weer verder kunnen met hun werk.  

Service onderhoudsmonteur regio west

Ben jij toe aan een volgende stap in je carrière? En wil je met de beste apparatuur uit de klimaatbranche werken? Dan hebben wij een uitdagende baan voor jou bij ons, leverancier van Mitsubishi Electric Klimaatsystemen. Dagelijks zijn installateurs bezig met onze installaties en jij bent de meest allround service collega binnen het service team.

Technisch trainer

Heb je feeling met klimaattechniek/installatietechniek en spreek je makkelijk een groep mensen aan? Vindt je het leuk om kennis over te dragen en zo mensen te laten groeien? Ben je geïnteresseerd in mensen en groepsdynamica? Kan je complexe zaken makkelijk maken en kan je het op 10 verschillende manieren uitleggen? Dan is dit de functie voor jou!

Servicetechnicus regio west

Ben jij een topper op het gebied van klimaattechniek? En altijd al met de beste apparatuur van Mitsubishi Electric willen werken? Dan hebben wij de allerleukste baan voor je. Dagelijks zijn installateurs bezig met onze installaties van Mitsubishi Electric. Jij krijgt de verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat de apparatuur ook volgens de specificaties gaat werken en vooral dat er weer een tevreden klant achterblijft.

B2B Marketeer

Je komt te werken in een ambitieuze organisatie die constant bezig is om haar bekendheid te vergroten en bij te dragen aan de zakelijke en maatschappelijke ambities die we hebben. Zo zijn wij de duurzaamheidspartner van de KNVB. Het voetbalnetwerk in Nederland, met duizenden amateurclubs en miljoenen liefhebbers, biedt een geweldige kans om de mogelijkheden die verduurzamen voor iedereen heeft, onder de aandacht te brengen.

Stagiairs

Als exclusieve distributeur van Mitsubishi Electric warmtepompen en airconditioners lopen wij voorop in de energietransitie in Nederland. Wij zijn op altijd zoek naar talenten die dagelijks installateurs en consumenten informeren over de kansen die er liggen met het toepassen van onze klimaatsystemen.

Wij zijn een ambitieuze organisatie die constant bezig is om op het hoogste niveau actief te zijn. Wij bieden jou de mogelijkheid om nieuwe dingen te leren, ervaring op te doen en een flexibele rol in te nemen in onze organisatie. Wij willen jou graag begeleiden in de innovatieve wereld van de klimaattechniek.

Consultant Oost

Ben jij onze nieuwe Consultant Oost? 

Je denkt met alle voorschrijvende partijen mee bij technische vraagstukken rond het binnenklimaat. Je zit aan tafel met de aannemer, de installateur, de woningcorporatie, de adviseur en andere professionals. Met deze partijen bouw je langdurige samenwerkingen op en je sluit ook jaarcontracten af met de installateurs. 

Bij Alklima staan we voor autonomie, verantwoordelijkheid, respect, professionaliteit en samenwerking. We gaan samen voor het duurzame succes!

Sabine HR-adviseur

Word service onderhoudsmonteur bij Alklima!

Bekijk de interessante video over functie service onderhoudsmonteur bij Alklima.

Maak kennis met Alklima

KNVB Duurzaamheidspartner

Mitsubishi Electric, één van ’s werelds toonaangevende namen op het gebied van productie van warmtepompen en airconditioners. Mitsubishi Electric verbindt zich voor minimaal twee seizoenen aan de KNVB De Groene Club. Mitsubishi Electric en de KNVB streven ernaar om de volgende stap te zetten in het verder en sneller verduurzamen van alle amateurclubs in Nederland.

De KNVB starten in 2017 'De groene club'. De Groene club is een onafhankelijke club die verenigingen helpt en ontzorgt in het verduurzamingstraject.

Afdelingen bij Alklima

Binnen Alklima staat samenwerken met meerwaarde centraal. We gaan samen voor het duurzame succes. Maak via de onderste button kennis met de afdelingen die elke dag voor dit succes zorgen.

Alklima College

Het Alklima College is een van de manieren waarop we onze kennis delen met installateur, adviseur of eindgebruikers. We ontvangen in het trainingslokaal op ons hoofdkantoor in Alblasserdam bijvoorbeeld, monteurs om ze in diverse cursussen en opleidingen de finesses te leren van de Mitsubishi Electric technologie.

Over Mitsubishi Electric Corporation

Al meer dan 90 jaar levert Mitsubishi Electric Corporation hoogwaardige producten aan zakelijke klanten en consumenten wereldwijd uit sectoren als ICT, ruimtevaartontwikkeling en satellietcommunicatie, huishoudelijke elektronische toestellen, industriële technologie, energie-, transport- en gebouwentechniek en klimaat- en verwarmingstechniek.

Met ongeveer 135.000 medewerkers haalde het bedrijf op het einde van het boekjaar op 31.03.2016 een geconsolideerde omzet van 38,8 miljard USD. Het bedrijf heeft verkoopafdelingen, onderzoeks- en ontwikkelingscentra en productievestigingen in meer dan 30 landen. Sinds 1978 wordt Mitsubishi Electric Europe in Duitsland vertegenwoordigd door Mitsubishi Electric.

Benieuwd naar de filosofie van Mitsubishi Electric? Bekijk dan de pagina over Mitsubishi Electric

Alles over Mitsubishi Electric