Werken bij Alklima

Werken bij Alklima - Mitsubishi Electric

Medewerker Verkoop Binnendienst

Samen met de collega’s van de buitendienst zoek je steeds naar de technisch, bouwkundig en financieel meest gunstige oplossing voor de klant. En dat is niet altijd de oplossing die de installateur uitvraagt. Of het nu voor een bestaand kantoor is, een groot hotel of een andere toepassing. Van simpele split systemen tot uitdagende configuraties met City Multi VRF-systemen waarbij jouw input van groot belang is. 

Administratief logistiek medewerker

Dagelijks heb je contact met onze leveranciers en ben je verantwoordelijk voor het administratief verwerken van onze binnenkomende zendingen. Vanuit onze systemen analyseer je onze voorraadhouding en stuur je bij waar dat nodig is. Na binnenkomst van de bestelde inkopen, zorg je ervoor dat deze correct in de systemen ingeslagen worden, reclameer je de eventuele schades en draag je zorg voor een correcte afhandeling hiervan.

Service onderhoudsmonteur

Ben jij toe aan een volgende stap in je carrière? En wil je met de beste apparatuur uit de klimaatbranche werken? Dan hebben wij een uitdagende baan voor jou bij ons, leverancier van Mitsubishi Electric Klimaatsystemen. Dagelijks zijn installateurs bezig met onze installaties en jij bent de meest allround service collega binnen het service team.

Overige openstaande vacatures

Consultant HVAC (West-Nederland)
Plaats: West-Nederland

Discipline: Commercieel/Technisch

Check de vacature

Consultant HVAC (Midden-Nederland)
Plaats: Midden-Nederland

Discipline: Commercieel/Technisch

Check de vacature

Technisch trainer

Plaats: Alblasserdam

Discipline: Technisch

Check de vacature

Accountmanager Zuid

Plaats: Alblasserdam

Discipline: Commercieel

Check de vacature

Vacature Junior servicetechnicus

Plaats: Alblasserdam

Discipline: Technisch

Check de vacature

Kom kennis maken tijdens het Carrière-event!

Alklima organiseert weer een Carrière-event. Tijdens het Career-event maak je op een informele en laagdrempelige manier kennis met Alklima. Dat betekent vooral kennis maken met de mensen die er werken. Want hoewel we hard groeien zal je merken dat de persoonlijke betrokkenheid groot is. Samen maken we het succes. Past dat bij jou? Hou dan de socials in de gaten voor de nieuwe datum van het Career-event. 

Je werkt bij Alklima niet alleen met een wereldmerk. Je werkt vooral samen aan een duurzamer Nederland. Daarvoor zijn wij altijd op zoek naar enthousiast talent in techniek, logistiek, sales, marketing, HR en IT.

Bij Alklima staan we voor autonomie, verantwoordelijkheid, respect, professionaliteit en samenwerking. We gaan samen voor het duurzame succes!

Sabine Pernot HR-adviseur

Wordt service onderhoudsmonteur bij Alklima!

Bekijk de interessante video over functie service onderhoudsmonteur bij Alklima.

Maak kennis met Alklima

KNVB Duurzaamheidspartner

Mitsubishi Electric, één van ’s werelds toonaangevende namen op het gebied van productie van warmtepompen en airconditioners. Mitsubishi Electric verbindt zich voor minimaal twee seizoenen aan de KNVB De Groene Club. Mitsubishi Electric en de KNVB streven ernaar om de volgende stap te zetten in het verder en sneller verduurzamen van alle amateurclubs in Nederland.

De KNVB starten in 2017 'De groene club'. De Groene club is een onafhankelijke club die verenigingen helpt en ontzorgt in het verduurzamingstraject.

Afdelingen bij Alklima

Binnen Alklima staat samenwerken met meerwaarde centraal. We gaan samen voor het duurzame succes. Maak via de onderste button kennis met de afdelingen die elke dag voor dit succes zorgen.

Alklima College

Het Alklima College is een van de manieren waarop we onze kennis delen met installateur, adviseur of eindgebruikers. We ontvangen in het trainingslokaal op ons hoofdkantoor in Alblasserdam bijvoorbeeld, monteurs om ze in diverse cursussen en opleidingen de finesses te leren van de Mitsubishi Electric technologie.

Over Mitsubishi Electric Corporation

Al meer dan 90 jaar levert Mitsubishi Electric Corporation hoogwaardige producten aan zakelijke klanten en consumenten wereldwijd uit sectoren als ICT, ruimtevaartontwikkeling en satellietcommunicatie, huishoudelijke elektronische toestellen, industriële technologie, energie-, transport- en gebouwentechniek en klimaat- en verwarmingstechniek.

Met ongeveer 135.000 medewerkers haalde het bedrijf op het einde van het boekjaar op 31.03.2016 een geconsolideerde omzet van 38,8 miljard USD. Het bedrijf heeft verkoopafdelingen, onderzoeks- en ontwikkelingscentra en productievestigingen in meer dan 30 landen. Sinds 1978 wordt Mitsubishi Electric Europe in Duitsland vertegenwoordigd door Mitsubishi Electric.

Benieuwd naar de filosofie van Mitsubishi Electric? Bekijk dan de pagina over Mitsubishi Electric

Alles over Mitsubishi Electric