Werken bij Alklima

Mitsubishi Electric importeur

Bij Alklima willen we het iedere dag beter doen. Het team is met ruim 80 gemotiveerde collega’s actief in Nederland. De één bij ons op kantoor te Alblasserdam, de ander op locatie bij een van onze klanten.

Wij zijn al meer dan 25 jaar exclusief importeur van Mitsubishi Electric Living Environment Systems voor Nederland. We leveren hoogwaardige klimaatsystemen.

Alklima zoekt collega's

Bij Alklima Mitsubishi Electric gaan we samen voor het grote succes. Dit succes behalen we samen met ons enthousiaste team. Dit team werkt elke dag hard, maar wel met veel plezier, mogelijkheden en collegialiteit.

Alklima groeit, dit wil zeggen dat we opzoek zijn naar gemotiveerde collega's! Ben jij iemand die waarden legt aan autonomie, verantwoordelijk, respect, professionaliteit en samenwerking, dan is Alklima dè werkgever voor jou!

We hebben vacatures openstaan binnen de: techniek, logistiek, sales en ondersteunende functies.

Binnen Alklima geef je jouw carrière zelf vorm. Ben jij een starter of heb je al enige werkervaring? Bij Alklima krijg je een baan binnen een organisatie waar je je thuis voelt. Je werkt elke dag met een A-merk en een gedreven team. 

Neem hier een kijkje in de keuken bij Alklima. Maak vast kennis met je nieuwe collega's en lees meer over hoe jij jezelf kan ontwikkelen, arbeidsvoorwaarden en bedrijfsonderdelen.

Bekijk de vacatures

Kom kennis maken tijdens het Carrière-event!

Alklima organiseert weer een Carrière-event. Tijdens het Career-event maak je op een informele en laagdrempelige manier kennis met Alklima. Dat betekent vooral kennis maken met de mensen die er werken. Want hoewel we hard groeien zal je merken dat de persoonlijke betrokkenheid groot is. Samen maken we het succes. Past dat bij jou? Hou dan de socials in de gaten voor de nieuwe datum van het Career-event. 

Je werkt bij Alklima niet alleen met een wereldmerk. Je werkt vooral samen aan een duurzamer Nederland. Daarvoor zijn wij altijd op zoek naar enthousiast talent in techniek, logistiek, sales, marketing, HR en IT.

Bij Alklima staan we voor autonomie, verantwoordelijkheid, respect, professionaliteit en samenwerking. We gaan samen voor het duurzame succes!

Sabine Pernot HR-adviseur

Wordt service onderhoudsmonteur bij Alklima!

Bekijk de interessante video over functie service onderhoudsmonteur.

Over Mitsubishi Electric Corporation

Al meer dan 90 jaar levert Mitsubishi Electric Corporation hoogwaardige producten aan zakelijke klanten en consumenten wereldwijd uit sectoren als ICT, ruimtevaartontwikkeling en satellietcommunicatie, huishoudelijke elektronische toestellen, industriële technologie, energie-, transport- en gebouwentechniek en klimaat- en verwarmingstechniek.

Met ongeveer 135.000 medewerkers haalde het bedrijf op het einde van het boekjaar op 31.03.2016 een geconsolideerde omzet van 38,8 miljard USD. Het bedrijf heeft verkoopafdelingen, onderzoeks- en ontwikkelingscentra en productievestigingen in meer dan 30 landen. Sinds 1978 wordt Mitsubishi Electric Europe in Duitsland vertegenwoordigd door Mitsubishi Electric.

Benieuwd naar de filosofie van Mitsubishi Electric? Bekijk dan de pagina over Mitsubishi Electric

Alles over Mitsubishi Electric

Maak kennis met Alklima

KNVB Duurzaamheidspartner

Mitsubishi Electric, één van ’s werelds toonaangevende namen op het gebied van productie van warmtepompen en airconditioners. Mitsubishi Electric verbindt zich voor minimaal twee seizoenen aan de KNVB De Groene Club. Mitsubishi Electric en de KNVB streven ernaar om de volgende stap te zetten in het verder en sneller verduurzamen van alle amateurclubs in Nederland.

De KNVB starten in 2017 'De groene club'. De Groene club is een onafhankelijke club die verenigingen helpt en ontzorgt in het verduurzamingstraject.

Afdelingen bij Alklima

Binnen Alklima staat samenwerken met meerwaarde centraal. We gaan samen voor het duurzame succes. Maak via de onderste button kennis met de afdelingen die elke dag voor dit succes zorgen.

Alklima College

Het Alklima College is een van de manieren waarop we onze kennis delen met installateur, adviseur of eindgebruikers. We ontvangen in het trainingslokaal op ons hoofdkantoor in Alblasserdam bijvoorbeeld, monteurs om ze in diverse cursussen en opleidingen de finesses te leren van de Mitsubishi Electric technologie.