Mitsubishi Electric voor zakelijke gebruikers

Premium kwaliteit voor duurzaam werken

Wij hebben de klimaatoplossing. Voor jou.

Warmtepompen, airconditioners, warmtewisselaars, ventilatiesystemen… Door de bomen het bos van de moderne technologie niet meer zien, dat ken je vast wel. En dan gaat de specialist die je om hulp vraagt, ook nog eens los met allerlei technische termen. Terwijl jij voor je huis of bedrijf gewoon denkt in comfort, duurzaam, lage energierekening, en makkelijk.

Duurzaam werken en wonen

Daarom doen wij van Mitsubishi Electric het anders. Met gewoon een duidelijk verhaal voor iedereen die op zoek is naar verwarming, koeling en een gezond binnenklimaat. Al onze oplossingen zijn van premiumkwaliteit en vormen de top in de markt. Samen met heldere informatie over hoe ze werken, voor welke situatie ze zijn bedoeld, en waar je op moet letten, houd je zelf veel meer controle over de oplossing die je zelf bedenkt of die je installateur je voorlegt.

Gasloos via all-electric

Dus als jij ook van het gas los wil, pak dan onze Road to All-Electric. Met de kwaliteit van de marktleider.

Ons leveringsprogramma

Bedieningen & monitoring

Bedieningen & monitoring

Producten
VRF & HVRF Warmtepompen

VRF & HVRF Warmtepompen

Producten
Ventilatie-units (WTW)

Ventilatie-units (WTW)

Producten
Warmtepompen

Warmtepompen

Producten

Nieuws en Blog

1 min. leestijd
Footprint en Energiemanagementplan
3 min. leestijd
Gasloos wonen kan óók met een jaren '30-woning!
3 min. leestijd
Onze WTW brengt balans tussen gezondheid en wooncomfort

Alklima College voor gebruikers

Alklima College is ons eigen opleidingsinstituut. Het is een van de manieren waarop we onze kennis delen met jou als gebruiker. We ontvangen in het trainingslokaal op ons hoofdkantoor in Alblasserdam

Subsidies en stimuleringsregelingen

De Nederlandse ambities op het gebied van duurzaamheid zijn groot. Om die reden zijn er tal van subsidies, leningen en fiscale stimuleringsmaatregelen beschikbaar voor technische installaties die geen gebruik maken van gas.

Alles draait om kwaliteit. A-Kwaliteit

Alles draait bij ons om kwaliteit. Ongeacht of je een airco, warmtepomp of ventilatiesysteem van ons thuis of op kantoor hebt. Want dat is het enige echte argument voor je om met volle overtuiging een keuze te maken voor duurzaam in het algemeen, en Mitsubishi Electric in het bijzonder.