Altijd een passende oplossing met Mitsubishi Electric

Warmtepompen

Excellentie prestaties nieuwe generaties warmtepompen

Met meer dan vijftig warmtepompcombinaties heeft Mitsubishi Electric altijd een oplossing op maat voor woningbouw en utiliteit. Ze vormen de veelzijdige bouwstenen van The Road to All-Electric, de missie waarmee Mitsubishi Electric een grote voorsprong heeft opgebouwd in de Nederlandse markt van warmtepompen. IJzersterk in verwarmen, en net zo krachtig in koelen, luchtbehandeling en warm tapwater.

Totaalconcepten als blauwdruk

Onze totaalconcepten omvatten naast hoogwaardige en bewezen betrouwbare klimaatinstallaties ook deskundige begeleiding. Van bouwtechnisch ontwerp tot bestekteksten, en van TCO-berekeningen tot presentaties samen met de installateur of advies bij de opdrachtgever. Daarbij hebben we op basis van meer dan een kwart eeuw ervaring voor diverse grote branches blauwdrukken ontwikkeld, die een robuuste basis vormen voor efficiënte, kostenbesparende detailuitwerking. Denk in de utiliteit aan kantoren, industrie, zorginstellingen en hotels. Maar ook voor het onderwijs, sportaccommodaties, datacenters, retail, vakantieparken en distributiecentra zijn duurzame oplossingen voorhanden. En natuurlijk voor de woningbouw, waarvoor met Ecodan en Wattz twee zeer geavanceerde en innovatieve warmtepompsystemen zijn ontwikkeld.

Onderdelen 

Van zowel de warmtepompen voor de woningbouw als de utiliteit vallen de compacte afmetingen op. Dit maakt het makkelijk om de warmtepompen veelal in de bestaande technische ruimtes te plaatsen, waardoor maximaal resteert aan oppervlakte voor wonen of ondernemen. Verder vinden voortdurend vernieuwingen plaats op het gebied van onder meer energieverbruik, geluidsreductie, rendement en flexibiliteit. Veel van deze innovaties hebben betrekking op de exploitatie van de klimaatinstallaties. Dat is een van de redenen waarom de Mitsubishi Electric-warmtepompen vrijwel allemaal in aanmerking komen voor de hoogste subsidieklasse. Maar er zijn ook modificaties die al tijdens de installatiewerkzaamheden hun nut bewijzen. Een voorbeeld hiervan is de praktische usb-aansluiting. Hiermee kunnen standaardinstellingen bij seriematige plaatsing snel worden ingelezen, terwijl systeemparameters bij onderhoud net zo snel kunnen worden opgevraagd.

Mitsubishi Electric voordelen kwaliteitsassortiment

  • Zorgeloos comfort, economische exploitatie
  • Innovatieve productlijnen Ecodan, Wattz, City Multi (H)VRF, en CO2-warmtepomp
  • Totaalconcepten beschikbaar voor vele sectoren en toepassingsgebieden

Lucht-water woningbouw

Lucht-water utiliteit

Co2 lucht-water utiliteit

Water-water woningbouw

Water-water utiliteit

Toebehoren