Split Airconditioning

Airconditioners voor particulier en mkb tot utiliteit

Het is nog te vroeg om van een echte klimaatverandering te spreken. Maar feit is dat de hete zomers de vraag naar airconditioning laten stijgen. Zowel onder consumenten als in de zakelijke markt. Binnen het Mitsubishi Electric-programma zijn er twee series airco’s waarmee je elke koelvraag zeer comfortabel en duurzaam dekt. Niet voor niets is Mitsubishi Electric wereldleider op het gebied van airconditioningsystemen voor residentieel, commercieel en industrieel gebruik.

RAC en Mr. Slim

De aantrekkelijke RAC-units, kort voor Room Air Conditioners, koelen of verwarmen kleine tot middelgrote ruimten. Ze zijn door de ruime keuze in binnen- en buiten delen een fijne keuze voor particulieren en midden- en kleinbedrijf. Ondanks hun krachtige werking (waardoor het binnenklimaat snel reageert op de ingestelde temperaturen) is het energieverbruik is extreem laag. Voor constant gebruik in grotere ruimtes vind je de perfecte oplossing binnen de Mr. Slim-serie. Deze meest professionele airconditioners kennen een zeer hoge kwaliteit op het gebied van comfort, levensduur, efficiënte, duurzaamheid en bedieningsgemak. In combinatie met de gunstige prijs/kwaliteitverhouding is Mr. Slim uitgegroeid tot de nummer 1 in de Nederlandse retailmarkt.

Split of multisplit

Belangrijke vraag bij het adviseren van een airconditioning: gaat het om slechts één ruimte of moet de luchtbehandeling in meerdere woon- of werkruimtes plaatsvinden? Afhankelijk van die klantwens kies je voor een single split of multi split. Het verschil: bij een single split past er één binnenunit op een buitenunit. Bij een multi split kunnen er meerdere binnenunits op één buitenunit worden aangesloten. Natuurlijk is het technisch mogelijk om ook meerdere single splits te installeren als alternatief voor een multi split, maar er zijn drie goede redenen om direct voor een multi split te kiezen: het is goedkoper, het is fraaier, en het is aanzienlijk energiezuiniger.

Mitsubishi Electric airconditioning

  • Comfortabel binnenklimaat in woningbouw en utiliteit
  • Ideaal werkklimaat voor de professional
  • Optioneel leverbaar met Hyper Heating technologie

Ontdek Mitsubishi Electric Split airconditioning