Samenwerking & Meerwaarde

Jij en jouw project verdienen alle aandacht. Als distributeur van de beste klimaatinstallaties ter wereld hoeven we ons dan ook geen zorgen te maken over de kwaliteit. Dat geeft ruimte om aandacht te geven aan samenwerking die meerwaarde creëert.

Ontdek meer

Blog

2 min. leestijd
Mitsubishi Electric duurzaamheidspartner KNVB
2 min. leestijd
Meer waarde met klimaatsystemen van Mitsubishi Electric

Meer over dit thema

Samenwerking in de gehele bouwkolom

“De energietransitie brengt een toekomst vol duurzame kansen. Tenminste, wanneer je als E- en W-professional mee-innoveert. Door installatietechnische kennis te combineren met werktuigbouwkundig inzicht en integraal ontwerpen. En door technische specs te vertalen naar concrete klantwensen, zoals comfort, duurzaamheid, en ROI.”

All-electric dijkwoning

"Wij waren verantwoordelijk voor het bouwgedeelte en Hol Installatietechniek voor alle installatiewerkzaamheden. Een goede samenwerking is daarbij belangrijk en dat was bij ons zeker het geval. Wat daarbij hielp, is dat Hol Installatietechniek ook verstand heeft van het aannemersgedeelte. We weten ook dat Hol met de producten van Alklima werkt en dat is voor ons wel een pre."

Klantervaring tijdens advies project

Iedere dag beter

Als je ons een beetje kent weet je dat we bij Alklima gedreven zijn. We je zo goed mogelijk willen ondersteunen. Je de beste service geven. De beste oplossingen bieden. Dat we graag relevante kennis met jou delen. Ken je ons een beetje dan weet je ook dat we realisten zijn. Dat we beseffen dat het altijd beter kan. Beter om het voor jou leuker, efficiënter en makkelijker te maken. Dat doen we graag!

Duurzaamheid & Innovatie

Duurzaamheid is voor jou en je klanten geen mooi praatje. Binnen de bouwkolom is het hét thema van het moment. En ondertussen is de energietransitie ook nog in volle gang. Dat pakken we samen aan. Innovatie is het vliegwiel van de verduurzaming en van nog veel meer trouwens!

Artikelen over dit thema

Circulariteit: de visie van Alklima

"Hergebruik van een warmtepomp van 15 jaar oud zou gunstig kunnen zijn voor circulariteit, maar op het gebied van duurzaamheid wordt de plank dan mis geslagen."

Digitale innovatie

Van een extranet tot directe koppelingen met jouw ERP-pakket. En van modellen die je zo kunt gebruiken voor BIM tot monitoring. Slimme algoritmes voor predictive maintenance en AR. Ook digitaal en online innoveren innoveren we dagelijks. Gebruik je Syntess? Ontdek nu jouw voordelen.

Duurzaam met hoogste comfort

Duurzaam en het hoogste comfort gaan prima samen. Dat weten wij al meer dan 25 jaar. Warmtepomptechnologie binnen horeca en hospitality zorgt zelfs voor gebouwen met heel veel glas voor een aangenaam en duurzaam klimaat. In de zomer én de winter.

Kennis & Service

Als je kiest voor Mitsubishi Electric kies je bewust voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Daarvoor is ieder onderdeel en elke stap essentieel. Vanaf het eerste advies, het onderhoud tot het kennisniveau van de mensen die het maken.