Warmtepompen en airco voor huiseigenaren
Mitsubishi Electric voor huiseigenaren

Duurzaam wonen met het hoogste comfort

Wij hebben de klimaatoplossing. Voor jou.

Warmtepompen, airconditioners, warmtewisselaars, ventilatiesystemen… Door de bomen het bos van de moderne technologie niet meer zien, dat ken je vast wel. En dan gaat de specialist die je om hulp vraagt, ook nog eens los met allerlei technische termen. Terwijl jij voor je huis of bedrijf gewoon denkt in comfort, duurzaam, lage energierekening, en makkelijk.

Duurzaam wonen en werken

Daarom doen wij van Mitsubishi Electric het anders. Met gewoon een duidelijk verhaal voor iedereen die op zoek is naar verwarming, koeling en een gezond binnenklimaat. Al onze oplossingen zijn van premiumkwaliteit en vormen de top in de markt. Samen met heldere informatie over hoe ze werken, voor welke situatie ze zijn bedoeld, en waar je op moet letten, houd je zelf veel meer controle over de oplossing die je zelf bedenkt of die je installateur je voorlegt.

Gasloos via all-electric

Dus als jij ook van het gas af wil, pak dan onze Road to All-Electric. Met de kwaliteit van de marktleider.

Vakkundig dealernetwerk

Voor advies en vragen verwijzen we je graag door naar onze vakkundige en gecertificeerde Mitsubishi Electric dealers in jouw buurt. Zij helpen je graag en goed verder.

E-book airconditioning

Airconditioning e-book
Verken de mogelijkheden van airconditioning

Download het e-book met waardevolle informatie die je helpt bij de keuze voor een passende airco in jouw huis.

Ontdek meer

Duurzame warmtepompen voor thuis

Met een warmtepomp verwarm je jouw huis duurzaam. Zonder fossiele brandstoffen. En ook nog eens zeer efficiënt. Je draagt bij aan de reductie van CO2. De Ecodan warmtepompen van Mitsubishi Electric zijn zeer betrouwbaar en stil. En nog belangrijker: je krijgt er heel veel comfort voor terug.

Hoe werkt een warmtepomp

Over warmtepompen wordt de laatste tijd veel gepraat. Maar wist je dat de techniek van een warmtepomp al vrij oud is? En dat Mitsubishi Electric aan de wieg stond van de moderne warmtepomp? We zetten alles over de werking plus feiten en fabels voor je op een rij.

Subsidies voor huiseigenaren

Nederland moet en wil verduurzamen. Ook huiseigenaren kunnen stappen nemen om de klimaatverandering tegen te gaan. Om de investering in duurzame maatregelen te stimuleren bestaan er tal van subsidies. Weten welke regelingen op jouw situatie en de oplossingen van Mitsubishi Electric van toepassing zijn?

E-book warmtepomp


Wil je weten of een warmtepomp een duurzame oplossing voor jou is?

Download gratis het e-book met waardevolle informatie die je helpt bij de keuze voor een passende warmtepomp in jouw huis.

Een blijer huis met een comfortabel binnenklimaat

Je huis is waar je na een dag werken lekker bij wil komen. Waar je samen droomt over de toekomst. En waar je kinderen zo gelukkig mogelijk opgroeien. Grote kans dat je woning ook voor een deel je werkplek is. Hoe krijg je het daar comfortabel? En duurzaam? Lees hoe we jouw huis blijer maken.

Hoe we jouw huis blij maken

Daarom Mitsubishi Electric

Alles draait bij ons om kwaliteit. Ongeacht of je een airco, warmtepomp of ventilatiesysteem van Mitsubishi Electric thuis of op kantoor hebt. Want dat is het enige echte argument voor je om met volle overtuiging een keuze te maken voor duurzaam in het algemeen, en Mitsubishi Electric in het bijzonder.

Lees meer