Het A-merk met de stilste werking en het hoogste rendement

Mitsubishi Electric

Genieten van de stille werking en het hoogste rendement

Alles draait bij ons om kwaliteit. Ongeacht of je een airco, warmtepomp of ventilatiesysteem van ons thuis of op kantoor hebt. Want dat is het enige echte argument voor je om met volle overtuiging een keuze te maken voor duurzaam in het algemeen, en Mitsubishi Electric in het bijzonder. Immers, je klimaat bepaalt voor een belangrijk deel je woongenot en werkcomfort. Beloftes waarmaken en verwachtingen overtreffen, dat is de werkelijke drijfveer achter onze producten en manier van werken. Logisch dat we ook jarenlange garanties kunnen geven.

Niet alleen steengoede producten, maar ook een topteam van mensen die ermee werken.

Ferdy Richter Kwaliteitsmanager Alklima bv

Airco en ventilatie bekroond als slimste keuze

Binnen onze Nederlandse en internationale organisatie draaien tal van kwaliteitssystemen en overlegbijeenkomsten. Op deze manier delen we ervaringen en geven suggesties voor aanpassingen of innovaties door aan de fabrieken in Japan. Deze focus op kwaliteit wordt gewaardeerd door de professionele markt. Al sinds 2010 belonen installateurs Alklima jaar na jaar met de hoogste scores in jaarlijkse tevredenheidsonderzoeken. Verder ontving de Kirigamine Zen kamerairconditioning uit de RAC-lijn de prestigieuze Red Dot Award: “Een overtuigende symbiose van energiezuinige technologie en minimalistisch, elegant design”, zo schreef de jury. Net zo trots zijn we op de iF Design Award voor een van onze Lossnay-ventilatie-units.  Daarnaast beschikken we over vele keurmerken op het gebied van kwaliteit en duurzaamheid.

De kennis die past bij een A-merk

Maar uiteraard zijn het de mensen die van een topproduct ook daadwerkelijk een topoplossing maken. Daarom volgt iedereen in ons bedrijf regelmatig cursussen en trainingen. Technisch, maar bijvoorbeeld ook gericht op communicatie. Handig, want we hebben het Alklima College waar we onder meer voorlichting geven aan bewoners van nieuwbouw- of renovatieprojecten over hoe hun nieuwe Mitsubishi Electric-warmtepomp werkt en van welke voordelen ze gaan genieten. Denken vanuit gebruikers, dat is dubbele kwaliteit.

Lees verder