Duurzaam en comfortabel met Mitsubishi Electric

Woningbouw - Huiseigenaar

Een blijer huis met een comfortabel binnenklimaat

Je huis is waar je na een dag werken lekker bij wil komen. Waar je samen droomt over de toekomst. En waar je kinderen zo gelukkig mogelijk opgroeien. Grote kans dat je woning ook voor een deel je werkplek is. Als IT’er, advocaat, fysiotherapeut, huisarts of thuiswerkende werknemer met een werkkamer of praktijk aan huis. Toch wil je allemaal hetzelfde: comfort in warmte, koeling, frisse lucht en warm water. Van je woonkamer, slaapkamer, badkamer en zolder tot je thuiskantoor. Daar kunnen wij voor zorgen.

Comfort is maatwerk

Natuurlijk zit je met vragen. Wat is de beste vervanging van mijn oude cv-ketel? Is ook mijn oude huis geschikt voor een warmtepomp? Kunnen we dan nog net zo lang douchen als nu? Bestaat dat echt, omschakelen van verwarmen naar koelen? Kan de klimaatregeling in mijn praktijkruimte apart worden ingesteld van mijn woongedeelte? Hebben jullie ook ‘gewone’ airconditioners? Het antwoord op alle vragen is in principe ‘ja’. Maar de uiteindelijke oplossing is uiteraard wel maatwerk. Want hoe groot is je woning? En met hoeveel mensen woon en/of werk je?

Duurzaam? Zuinig? Betrouwbaar? Wij hebben de oplossing voor je huis of appartement.

Rudy Grevers Manager Woningbouw Alklima B.V.

Voor elke woning

De installateurs die officiële Mitsubishi Electric-dealer zijn, beschikken over bijzondere eigenschappen. Ze zijn namelijk niet alleen goed in techniek, maar ook in doorvragen en uitleggen. Zodat je niet ‘zomaar’ een nieuwe installatie krijgt, maar eentje die precies bij je past en waarvan je ook begrijpt waarom die de beste keuze is.

Daarnaast hebben we ook speciaal voor eindgebruikers informatie gemaakt. Zoals dit filmpje over hoe een warmtepomp werkt. Is je woning (dus ook appartement of flat) deel van een nieuwbouwwijk of renovatieproject? Dan organiseren we samen met de projectontwikkelaar, aannemer of woningbouwvereniging een voorlichtingsbijeenkomst. Zodat je optimaal kunt genieten van je superduurzame, buitengewoon zuinige en uiterst comfortabele binnenklimaat.

Ecodan: Mitsubishi Electric-warmtepompen voor je huis

  • Lekkere temperatuur en comfortabel warm water
  • Veel subsidies en ander voordeel
  • Volledig elektrisch, dus gasloos en duurzaam
Meer over Ecodan warmtepompen