Mitsubishi Electric Ecodan:

De duurzame warmtepomp voor thuis

Ontdek Ecodan

Het draait om comfort

In huis moet het gewoon behaaglijk zijn. ’s Zomers koel, en ’s winters warm. Het hele jaar door frisse lucht, én snel warm water als je de kraan of douche opendraait. Met een Ecodan warmtepomp van Mitsubishi Electric heb je de meest betrouwbare en zuinige warmtepomp in huis. In een rijtjeshuis of appartement. Of je het nu hebt over een villa of vakantiewoning. Zorgflat of aanleunwoning. Het leven is een stuk aangenamer met een binnenklimaat waarin je je thuis voelt.

Altijd precies op maat

Ecodan bestaat uit drie modellen. Per model zijn er ook weer allerlei varianten. De drie modellen zijn de Ecodan Compact, Ecodan Comfort, en Ecodan Flexibel. De opvallendste onderlinge verschillen zitten in de binnen-unit (die warm water maakt), en in de boiler (die warm water opslaat). Bij de Ecodan Compact zit de boiler met standaard 200 liter water in de strakke kast van de binnen-unit weggewerkt. De Ecodan Comfort daarentegen is opgedeeld in een aparte Hydrobox en een aparte boiler. Voor de boiler is er een ruime keuze uit verschillende maten en dus watervoorraad. Ook is een zonneboiler mogelijk. Met de Ecodan Flexibel kunnen zelfs allerlei onderdelen van het hele systeem naar wens worden gecombineerd. Overleg met je installateur wat de beste keuze is. Een installateur bij jou in de buurt kun je hier vinden. Op voorhand al kijken welke warmtepomp past bij jouw woning? Check dit dan via de warmtepomp-selector.

Welke warmtepomp past bij mij?

Gemak dient de mens

Het Ecodan-systeem komt je aan alle kanten tegemoet. Financieel, dankzij hoge subsidies. Maar ook dankzij een zuinige werking zodat je ‘m snel terugverdient. Neem je hem omdat je actief wil bijdragen aan een duurzame wereld, dan pak je dubbele winst. Je hebt namelijk geen fossiele brandstof zoals gas nodig, en je CO2-footprint vermindert spectaculair.

Het meest relaxed is toch wel de handige MELCloud app waarmee je vanaf de bank of desnoods vanuit het buitenland met je smartphone je hele klimaatsysteem in de hand hebt. Zoals een graadje hoger of lager, en het energieverbruik (en besparing ten opzichte van een cv-ketel!) in de gaten houden.

Bekijk de video voor een heldere uitleg
 

De voordelen van een
Ecodan-warmtepomp
 

  • Meest geplaatste warmtepomp van Nederland
  • Plaatsing bij nieuwbouw of als vervanging van de cv-ketel
  • Heel zuinig en geluidsarm

Bekijk de complete lijn Ecodan warmtepompen

Wil je de verschillende lucht-water warmtepompen bekijken? Alle technische details achterhalen? Ontdek dan alle Ecodan warmtepompen. Of vraag gewoon advies aan je installateur.

Alle Ecodan warmtepompen