Het A-merk met de stilste werking en het hoogste rendement

Mitsubishi Electric

Het A-merk met de stilste werking en het hoogste rendement

Alles draait bij ons om kwaliteit. Want dat is het enige echte argument voor adviseurs, installateurs en eindgebruikers om met volle overtuiging een keuze te maken voor duurzaam in het algemeen, en Mitsubishi Electric in het bijzonder. Beloftes waarmaken en verwachtingen overtreffen, dat is de werkelijke drijfveer achter onze producten en manier van werken.

Kwaliteitszorg garandeert slimme keuze

Het Quality Information System is de spil van onze kwaliteitszorg. In deze Europese database leggen we de prestaties van de geplaatste warmtepompen, airconditioners, ventilatie, WTW-systemen en andere installaties vast. Het is een van de informatiebronnen voor het internationale overleg dat we ongeveer vier keer per jaar met importeurs uit andere landen voeren om ervaringen te delen en suggesties voor modificaties door te geven aan de fabrieken in Japan.

Lees meer over Alklima

Niet alleen steengoede producten, maar ook een topteam van mensen die ermee werken.

Ferdy Richter Service manager binnendienst

De branche kiest Mitsubishi Electric tot beste

Deze focus op kwaliteit wordt gewaardeerd door de markt. Al sinds 2010 belonen W-installateurs Alklima jaar na jaar met de hoogste scores in de jaarlijkse BouwKennis Marketing Score Card Klanttevredenheid. De Kirigamine Zen kamerairconditioning uit de RAC-lijn ontving de prestigieuze Red Dot Award voor het beste design. Net zo trots zijn we op de iF Design Award voor onze Lossnay VL-100EU5-EWTW-unit. Daarnaast beschikken we over het EHPA-keurmerk, het Duitse Qualitätssiegel Raumklimageräte, het Europese Ecolabel, en het Keymark-keurmerk. Plus het KIWA-keur op onze gelijkwaardigheidsverklaringen.

Kwaliteitszorg garandeert slimme keuze

Het Quality Information System is de spil van onze kwaliteitszorg. In deze Europese database leggen we de prestaties van de geplaatste warmtepompen, airconditioners, ventilatie/WTW-systemen en andere installaties vast. Het is een van de informatiebronnen voor het internationale overleg dat we ongeveer vier keer per jaar met importeurs uit andere landen voeren om ervaringen te delen en suggesties voor modificaties door te geven aan de fabrieken in Japan.

De kwaliteit van een A-merk begint met kennis

Maar uiteraard zijn het de mensen die van een topproduct ook daadwerkelijk een topoplossing maken. Daarom volgt iedereen in ons bedrijf regelmatig cursussen en trainingen. Technische, maar ook bijvoorbeeld gericht op communicatie of een bepaalde gebruikersgroep. Zo hebben we adviseurs die zijn gespecialiseerd in Retail, Zorg, Woningsbouw, Onderwijs, of een ander toepassingsgebied. Daarnaast is er Alklima College met een mooi trainings- en opleidingsprogramma voor installateurs en adviseurs. Inclusief een volwaardige mbo-3-opleiding en F-gassencertificering. Het is een van de manieren waarop we samenwerking met meerwaarde in praktijk brengen. Je bent er welkom!

Lees verder