• Datum
  • Leestijd 2 minuten
  • Doelgroep Adviseur, zakelijk, huiseigenaar, installateur

Mitsubishi Electric duurzaamheidspartner KNVB

De warmtepomp speelt een belangrijke rol in de energietransitie en verduurzaming van Nederland. In de woningbouw, hospitality en utiliteitsbouw kom je Alklima met de warmtepomptechnologie van Mitsubishi Electric dan ook veelvuldig tegen. Net als binnen steeds meer sportaccommodaties. Want ook hier is verduurzaming nodig. Al kan het soms een uitdaging zijn.

KNVB en Mitsubishi Electric ondertekening partnership

Arjen de Jong (Alklima B.V.), Marc Nipius (KNVB) en Hélène Hendriks na de ondertekening.

Groene Club

Om sportverenigingen te ondersteunen is er De Groene Club, een initiatief van de KNVB, om sportverenigingen te helpen bij het verduurzamen op het gebied van energieverbruik. Met dit initiatief zijn de laatste jaren al grote stappen gemaakt met duurzame maatregelen binnen amateurclubs. Bijvoorbeeld door toepassing van zonnepanelen, LED-verlichting en isolatie. Daarmee is de weg vaak vrij voor verdere verduurzamingsmaatregelen. Bijvoorbeeld een warmtepomp voor warm water. Of voor de verwarming van de accommodatie. Precies waar de expertise van Alklima / Mitsubishi Electric en haar partners ligt. Daarmee is er een perfecte match tussen de KNVB en Alklima. Op 23 juni 2022 werd dan ook de aftrap gegeven aan een duurzame verbintenis.

Samenwerking met meerwaarde

Klantevent Alklima op de KNVB CampusDeze werd getekend door Marc Nipius van de KNVB en onze algemeen directeur Arjen de Jong tijdens een klantevent op de KNVB Campus in Zeist. Met de samenwerking gaan we samen een volgende stap te zetten in het verder en sneller verduurzamen van alle sportaccommodaties in Nederland. Als verduurzamingspartner zullen we in de Groene Club samen optrekken om dit mogelijk te maken. Een samenwerking met meerwaarde. Want aansluiten bij de Groene Club levert verenigingen een volle clubkas en een lage broeikas. Daarnaast biedt het volop kansen om de mogelijkheden die het verduurzamen heeft bij een breed publiek onder de aandacht te brengen. We zijn enorm trots en blij met dit partnership. Meer weten? Lees alvast het persbericht.

De openingstreffer is alvast gemaakt. Over hoe we ook met jou verder scoren verneem je de komende tijd meer!

Lees meer over: