Water-water woningbouw

Mitsubishi Electric Ecodan Geodan

De Geodan bodemwarmtepomp is oorspronkelijke ontwikkeld voor de Scandinavische markt. Dat maakt dat deze warmtepomp ook in Nederland perfect tot zijn recht komt. Het compacte formaat van de Geodan maakt het mogelijk deze ook in kleinere ruimtes te installeren.

Compacte afmetingen en licht in gewicht

Binnen de compacte behuizing zijn alle benodigde componenten voor werking en aansluiting van de warmtepomp aangebracht. Alle leidingen bevinden zich aan de bovenzijde van de unit. In vergelijking met alternatieve oplossingen in de markt is de warmtepomp bovendien laag in gewicht. Ook is de separate warmtepompmodule eenvoudig uit te nemen en weer te plaatsen. Dit maakt transport en installatie eenvoudiger. 

Zeer weinig geluid

Bij het ontwerp van de Ecodan Geodan is naast de efficiëntie en duurzaamheid sterk gefocust op het minimaliseren van het geluidsniveau. Dit heeft geresulteerd in een warmtepomp met een van de laagste geluidsniveaus in de markt. De stille modus staat daarbij garant voor een ongestoorde nachtrust.

Efficiënt en duurzaam

Met een nominale COP van 4,78 (0/35) valt de Ecodan Geodan in energieklasse A+++. Als koudemiddel wordt R32 toepast. Dit koudemiddel is milieuvriendelijker dan traditionele koudemiddelen. Zo is het GWP (Global Warming Potential) twee derde lager dan R410A. Daarentegen zijn R32-systemen efficiënter dan vergelijkbare R410A-systemen. R32 is ook makkelijker te recyclen en meer toekomstbestendig.

Uitgebreide functionaliteiten

De Geodan heeft een geïntegreerde boiler voor warm tapwater van 170 liter. In de zomer kan de warmtepomp passief koelen. De bediening kan met draadloze controllers en met WIFI en MELCloud zelfs overal ter wereld. Geodan is voorbereid voor Smartgrid waardoor bespaard kan worden op elektriciteitskosten.

Mitsubishi Electric Ecodan Geodan
water/waterwarmtepomp

  • Verwarmt in de winter, koelt in de zomer
  • Zeer geluidsarme werking
  • Eenvoudige installatie

Ontdek Geodan producten