• Datum
  • Leestijd 2 minuten

Premium Diamond Deals voor splitsystemen

“Zoek je een aircosysteem voor een specifieke ruimte in een woning of een kleine kantoorunit? Dan heb je met onze complete single-splitsystemen uit de HR-lijn de perfecte combinatie”, vertelt Stephan van der Tholen, productspecialist bij Alklima/Mitsubishi Electric. “Deze sets bestaan uit een buitenunit in combinatie met één wandunit en een afstandsbediening; eenvoudig maar heel functioneel!” De single-splitsystemen zijn leverbaar in 2,5, 3,5 of 5,0 kW.

De buitenunit werkt met het koudemiddel R32, dat een relatief laag global warming potential (GWP) heeft. Op het zuinige buitendeel past een strak en compact vormgegeven, witte wandunit uit de RAC HR-serie (WSH-HR25I, WSH-HR35I of WSH-HR50I).

Voor enkelvoudige ruimtes

“Wij zien dat deze single-splitsystemen erg vaak worden gebruikt voor montage in een slaapkamer of een studeer-/werkruimte die de klant in de zomer graag koel en aangenaam wil houden. Eventueel kan men de ruimte met dit systeem in de winter ook verwarmen of bijwarmen.”

Infrarood of via een app

Voor de bediening heeft het systeem een eenvoudige infraroodbediening voorzien van dagtimer. Van der Tholen meldt dat het systeem optioneel ook is uit te voeren met de MAC-587IF-E WiFi module, waardoor het systeem ook via de MELCloud-app te bedienen is.

It’s a deal!

Bij afname van 6 sets uit de RAC HR-serie gelden niet alleen zeer scherpe prijzen, je ontvangt ook direct Diamonds. Met de Alklima Diamond Deals geniet je komend seizoen van al deze eigenschappen: een keiharde actie, premium apparatuur van Mitsubishi Electric en je spaart ook nog voor juweeltjes van geschenken. De Diamonds zijn punten die je fonkelende cadeaus opleveren; van een beleving tot gereedschap. En van een trampoline tot elektrische fiets. Of je spaart voor een echte diamant!

Lees meer over de Alklima Diamond Deals
Alklima Mitsubishi Electric pallet actie

Ook voor multi-splitsystemen

“Deze actie voeren we overigens ook met de MXZ-HA multi-split buitendelen. Deze buitendelen leveren we dan met ofwel twee wandunits van elk 2,5 kW, of met drie wandunits van 2 x 2,5 kW en 1 x 3,5 kW”, zegt Van der Tholen. Verder geldt ook voor deze wandunits, qua uitrusting en opties, hetzelfde als voor de wandunits van de single-splitsystemen.”

De single-splitsystemen uit de HR-lijn bestaan uit een buitenunit in combinatie met één wandunit en een afstandsbediening; eenvoudig maar heel functioneel!

Stephan van der Tholen Productspecialist lucht-lucht