Shine Like a Diamond met Alklima

Diamond Deals

Shine dit aircoseizoen

Je weet vast dat diamant één van de hardste materialen is. Dat diamant waardevol is. En dat het een geliefd juweel is. Met de Alklima Diamond Deals geniet je komend seizoen van al deze eigenschappen. Namelijk een keiharde actie, premium apparatuur van Mitsubishi Electric en je spaart ook nog eens voor juweeltjes van geschenken.

Zomeractie  |  Palletactie Multi-split actie  |  Geschenken en sparen

Log-in voor details en overzicht

Heb je een persoonlijk Alklima-account? Log dan direct in voor meer details en een puntenoverzicht. Nog geen account? Vraag er direct één aan.

Inloggen

Zomeractie 2020

Ondanks de bijzondere tijden is het ondertussen wel zomer. En of je nu doorwerkt, vakantie hebt, of wellicht nog naar het buitenland gaat: online je order plaatsen bij Alklima kan altijd en overal. In de maanden juli en augustus ontvang je bij iedere online order* een extra Diamond. Daarmee spaar je extra hard voor aantrekkelijke geschenken.

*minimaal orderbedrag €200

Inloggen en bestellen

Palletactie

Zo profiteer je met de palletactie bij de inkoop van single-splits sets. Bij afname van 6 sets uit de RAC HR-serie gelden niet alleen zeer scherpe prijzen, je ontvangt ook gelijk Diamonds. Met deze punten spaar je voor fonkelende cadeaus. Van beleving tot gereedschap. En van een trampoline tot elektrische fiets. Mix and match onderstaande sets tot een volle pallet:

2,5 KW WSH-HR25i Wand Inverter Single Split

3,5 KW WSH-HR35i Wand Inverter Single Split

5,0 KW WSH-HR50i Wand Inverter Single Split

Inloggen en bestellen

Geschenken en sparen

Je spaart automatisch

Diamond sparen doe je vanaf 01 april 2020 automatisch. Bij de bestelling van een pallet of de geselecteerde multi-split sets. Een overzicht van je gespaarde Diamonds vind je vanaf 1 mei 2020 op jouw dashboard op deze website.

Geschenken

Geschenken selecteren en bestellen kan vanaf 1 mei 2020 ook in je persoonlijke account. Je kunt hier ook in de geschenkencatalogus bladeren of deze downloaden. Hierin vind je ook de complete voorwaarden.

Vragen

Heb je vragen over deze actie? Neem contact op met Alklima: +31 78 615 0000 of mail: marketing@alklima.nl

Inloggen en downloaden

Multi-split actie

Ook voor geselecteerde multi-split sets gelden aantrekkelijke actievoorwaarden. Ook met deze sets beschik je over topklasse apparatuur voor concurrerende prijzen. En eveneens spaar je hier natuurlijk Diamonds! Geselecteerde sets:

4,0 KW WDXH-HA40 VF met 2 binnendelen

5,0 KW WTXH-HA50 VF met 3 binnendelen

Inloggen en bestellen

Downloads

Brochures & handleidingen Downloads