MepContent System designer

Ontwerp jouw klimaatsystemen in Revit of AutoCAD

Hoe mooi is het als je alle klimaatsystemen direct efficiënt ontwerpt in Revit of AutoCAD? De MepContent System designer helpt je hierbij. De app is geschikt voor Revit en AutoCAD, zodat je alles binnen jouw eigen projectomgeving ontwerpt. Dat is handig!

Plug-in voor Revit en AutoCAD

MepContent System designer is een plug-in voor Revit en AutoCAD. Hiermee voeg je eenvoudig actuele content toe aan je ontwerp. Met de zoek- en filteroptie vind je in een paar seconden de juiste apparatuur. Die naadloos aansluit op het klimaatsysteem dat je op dat moment ontwerpt.

Leidingen tekenen en meer

Via de App teken je ook heel simpel alle leidingen. Zo sluit je alle apparatuur in Revit en AutoCAD eenvoudig aan op het klimaatsysteem. Met bijvoorbeeld koperen koelleidingen.

Zo haal je het maximale uit MepContent System designer

Eenvoudig installeren: De plug-in download je gratis. Vervolgens installeer je hem in Revit of AutoCAD. En dankzij regelmatige updates is alle informatie altijd up-to-date.

Gemakkelijk bestellen: Wil je de apparaten en onderdelen bestellen? Dan exporteer je heel simpel de bestellijst vanuit Revit of AutoCAD. Zo heb je jouw producten snel op locatie.

 

Download

Laat jouw ontwerp altijd valideren door Alklima

Efficiënter, beter en sneller

Met MepContent heb je alle actuele informatie direct in je ontwerpprogramma. Dat is handig, want je hoeft ze nu niet meer los op te zoeken, te downloaden en te importeren in het programma. Met MepContent werk je efficiënter, beter en sneller.

Exporteren en laten valideren

Is het ontwerp definitief? Exporteer dan eenvoudig alle Mitsubishi Electric-producten en leidingsystemen vanuit jouw Revit-model of CAD-tekening naar de Mitsubishi Electric New Design Tool. Hiermee stuur je de export eenvoudig naar Alklima, om het complete systeem te laten valideren.