• Datum
  • Leestijd 2 minuten
  • Doelgroep Huiseigenaar

Duurzaam Wonen Advies Tour

Op dinsdagavond 4 februari kunnen consumenten terecht op de VSK-beurs voor persoonlijk advies op het gebied van gezonde en duurzame binnenklimaatoplossingen. Alklima en vijf andere fabrikanten van onder andere ventilatie-units, warmtepompen, zonnepanelen en koelingsoplossingen bundelen hun krachten tijdens de “Duurzaam Wonen Advies Tour”. Hierbij nodigen we jou en je installateur uit om je te laten adviseren bij je (ver)bouwplannen. Zo kunnen alle belangrijke installatiewensen in één avond worden besproken!

De deuren van VSK-beurs openen voor de ‘duurzame’ consument

Tijdens de “Duurzaam Wonen Advies Tour” loop je een route langs de stands van alle deelnemende fabrikanten: Zehnder, Vaillant, Nathan, Remeha, Brink en Alklima. De VSK is een business-to-business beurs waar de installatiesector van Nederland samenkomt om duurzame ontwikkelingen in het vakgebied te delen. Normaliter is deze beurs niet toegankelijk voor consumenten en aarom is deze avond een unieke kans om met de fabrikanten die voor jou relevant zijn in gesprek te gaan.

Wij adviseren je tijdens de Duurzaam Wonen Advies Route over de mogelijkheden waarop jij jouw woning kunt verduurzamen.

Rudy Grevers Manager Woningbouw

Programma

18.00 - 19.30 uur: Inloop, melden bij de registratiebalie.
Vanaf de balie wordt je naar één van de stands gebracht, waar je een routekaart ontvangt.

18.00 - 21.00 uur: Advies op maat.
Met de bouwtekening of een lijst met duurzaamheidswensen onder de arm kun je alle deelnemende stands bezoeken. Hier zijn specialisten aanwezig die je van het beste advies kunnen voorzien. Of het nu gaat om de keuze van een warmtepomp, ventilatiesysteem of warm tapwater oplossing; deze avond staan de experts voor je klaar. Heb je al een installateur gekozen die je helpt de klus te klaren? Neem hem mee en ga naar huis met een plan van aanpak.

De Duurzaam Wonen Advies Tour zal rond 21.00u afgelopen zijn. Je gaat dan naar huis met een mooi advies voor het meest comfortabele, gezonde en duurzame binnenklimaat!

Inschrijven

Is dit wat voor jou? Klik hier om je in te schrijven!