Residentiële Lossnay: WTW-ventilatie voor woningbouw

Voor een gezond en comfortabel binnenklimaat is goede ventilatie essentieel. Aan de andere kant vraagt een duurzaam binnenklimaat om ventilatie met zo min mogelijk verlies van warmte. Het Residentiële Lossnay-assortiment is hiervoor de perfecte oplossing.

Lossnay biedt innovatie mechanische ventilatie met warmteterugwinning. Afgestemd op de Nederlandse woningmarkt, superstil, duurzaam, energiezuinig. Met de bekende kwaliteit van Mitsubishi Electric

Ontdek de residentiele Lossnay

Exterieur Residentiël Lossnay WTW

De Residentiële Lossnay zorgt constant voor een gezonde en schone luchtkwaliteit in huis. Daarnaast minimaliseert de ventilatie-unit verlies van energie. Vervuilde lucht uit badkamers, keukens en toiletten wordt steeds afgevoerd. Vervuilende, ongewenste en ongezonde stoffen en gassen worden zo uit de woning onttrokken. Ondertussen zorgt de Lossnay voor een uitgebalanceerde stroom verse lucht in verblijfsruimten zoals de woon- of slaapkamer. De warmte uit de afgezogen lucht wordt in de unieke kruisstroomwisselaar afgegeven aan de schone lucht. Hierbij zijn rendementen van 90% mogelijk.

Fluisterstil vanaf de basis

Zo stil mogelijk. Dat was bij de ontwikkeling van de Residentiële Lossnay één van de uitgangspunten. In de praktijk betekent dat een bijna onhoorbaar geluidsniveau. Met dank aan de speciaal ontwikkelde motor, ventilator, uitgekiende luchtstromen en een slimme omkasting.

Schone lucht in huis

Voor een excellente luchtkwaliteit is verse lucht niet genoeg. Daarom bevat de unit twee fijnmazige G4 filters. Een derde filtersleuf biedt de ruimte om optioneel een NOx en PM2.5 filter te plaatsen. Hiermee kan de luchtkwaliteit in woningen of appartementen flexibel worden aangepast naar bewoners of buitenmilieu. De filters zijn zonder gereedschap te vervangen en makkelijk bereikbaar aan de voorkant van de unit.

WTW met automatische bypass

Met de automatische bypass functie kan de unit verse lucht binnenbrengen zonder warmte terug te winnen. Ideaal voor het afkoelen van de woning na een warme dag. De functie treedt in werking als de binnentemperatuur hoger is dan gewenst en de buitentemperatuur koeler is dan de binnentemperatuur. Zo wordt de woning (’s nachts) gratis gekoeld.

Meer weten over Lossnay Residentieel?

Het residentiële Lossnay-assortiment is een goede oplossing voor een comfortabel binnenklimaat waarbij ventilatie essentieel is. De Lossnay van Mitsubishi Electric biedt innovatieve mechanische ventilatie met warmteterugwinning. Afgestemd op de Nederlandse woningmarkt, superstil, duurzaam, energiezuinig. De WTW-unit voor woningen heeft je interesse gewekt en je wilt nog meer informatie? We vertellen je meer over de residentiële Lossnay op een andere pagina.

Meer informatie over residentiele Lossnay