De Diamond (MSZ-LN) wandunits van Mitsubishi Electric

De Diamond wandunits (MSZ-LN) van Mitsubishi Electric brengen stijl, kleur en hoogstaand comfort naar ieder interieur. En het is niet alleen het uiterlijk dat imponeert. Innovatieve techniek gecombineerd met uiterst energie-efficiënte werking maken de Diamond-serie tot de meest vooraanstaande en luxe airconditioningunits verkrijgbaar.

De buitenkant

Verkrijgbaar in drie kleuren. Met een verfijnde Japanse afwerking. Van de textuur tot lakproces. Het uiterlijk is perfect in balans.

De kleur Ruby Red match excentrieke interieurs. Onyx Black match perfect met donkere accenten of creëert een elegante contrasten. Natural White en Pearl white geven keus in witte uitvoeringen.

Welke kleur je ook kiest: de hoogwaardige uitstraling verraadt niets over het respectabele innerlijk van deze units. Behalve misschien één subtiel detail: de 3D i-See-sensor.

Energie besparen en verfijnd comfort

De 3D i-see Sensor brengt de omgeving in beeld en laat de unit anticiperen op veranderingen in een ruimte. Detectie van personen én hun precieze positie zorgen niet alleen voor energiebesparing. Deze informatie wordt ook verwerkt om het hoogst haalbare en gewenste comfort te realiseren. En zelfs als je verplaatst of er meerdere personen in de ruimte zijn wordt deze instelling op individueel niveau behouden.

Optimale luchtstromen

Het efficiënte en hoogstaande comfort wordt dan wel geregeld door de i-See technologie, dubbele uitblaaslamellen maken verschillende luchtstromen mogelijk. Afzonderlijk van elkaar zorgen zij voor een optimale verspreiding van lucht. Of geven, naar jouw keuze een directe of indirecte luchtuitblaas. In verwarmingsmodus is het ook mogelijk om hiermee twee zones te verwarmen.

Hoogstaande filtertechnologie

Het binnenste van de unit verbergt meer. En juist dat wat je niet ziet kan essentieel zijn. Denk aan microscopisch kleine deeltjes, bacteriën, virussen, allergenen en schimmels. Je ziet ze niet, maar zweven binnenshuis volop in de lucht. Een airco uit de Diamond-lijn reinigt de lucht grondig. Onder de kap bevindt zich het zeer krachtige Plasma Quad Plus filter. Dit tweetraps plasmafilter elimineert met elektrische ontlading de kleinste deeltjes, maakt virussen en bacteriën onschadelijk en verwijdert nare geurtjes uit de lucht.

Uitgebreide functies, eenvoudig bediening 

Het hoogste comfort, een stijlvol uiterlijk, zeer stil en ook nog eens zuinig. Dat kenmerkt deze serie. En daar hoort natuurlijk een gebruiksvriendelijk bediening bij. Neem de subtiel vormgegeven afstandsbediening, geleverd in dezelfde kleur als de unit. Voorzien van een goed afleesbaar en verlicht display. De meest gebruikte instellingen hebben een eigen toetsen. En zelfs de meest uitgebreide functies en instellingen zijn intuïtief te bedienen.

Met de ingebouwde wifi-interface is de airconditioner met een app of webbrowser te bedienen. MELCloud van Mitsubishi Electric biedt daarbij zeer uitgebreide mogelijkheden. Daarnaast is het koppelen aan smarthome- of domoticatoepassingen een koud (of warm) kunstje.

Mitsubishi Electric Diamond-lijn

  • Ingebouwde wifi
  • SCOP tot 5,2 en SEER tot 10,5
  • Energie-efficiëntieklasse tot A+++/ A+++

Shine like a Diamond

Ontdek de Diamond-sets binnen ons leveringsprogramma

Naar de sets