• Datum
  • Leestijd 2 minuten

Nieuwe wandunits met nog betere verwarmings- en koelprestaties

Nieuwe MSZ-AY wandunits

In de RAC-serie introduceert Mitsubishi Electric de nieuwe MSZ-AY wandunits. Dit model vervangt het succesvolle MSZ-AP-model. “Met deze nieuwe AY-units kunnen we zowel split- als multi-splitsystemen uitrusten met deze fraai vormgegeven wandunit; units die nog betere verwarmings- en koelprestaties leveren”, zegt Stephan van der Tholen, productspecialist bij Alklima/Mitsubishi Electric. “Kenmerkend voor dit binnendeel is een strak ontwerp en de luxe, mat witte afwerking.” 

Naast de verbeterde prestaties op het gebied van verwarmen en koelen, zorgt de unit ook voor een lagere geluidsemissie tot 18 dB(A). “Dit leidt tot lagere bedrijfskosten maar vooral tot meer comfort voor de gebruikers”, stelt Van der Tholen. De unit komt in verschillende capaciteiten, voor zowel kleine als grote ruimtes; van woonkamer, slaapkamer tot kantoorruimtes. 

Minder kans op vervuiling

“De speciale Dual Barrier coating, waarmee Mitsubishi Electric de units heeft afgewerkt, maakt dat vervuiling minder kans krijgt. Vervuiling in de lucht zal daardoor bijna niet in de warmtewisselaar blijven zitten, maar wordt verzameld in het aanwezige V-block filter met antiviruswerking. Het zelfreinigende effect zorgt ook voor een verbeterde hygiëne en beschermt de warmtewisselaar tegen verontreiniging die de prestaties nadelig beïnvloeden.” 

Met deze nieuwe AY-units kunnen we zowel split- als multi-splitsystemen uitrusten met deze fraai vormgegeven wandunit; units die nog betere verwarmings- en koelprestaties leveren.

Stephan van der Tholen Product specialist lucht-lucht

All electric verwarmen met airco

De AY-serie is dé premium oplossing voor een comfortabel binnenklimaat in de zomer. Maar hij kan natuurlijk ook verwarmen, ideaal voor bijvoorbeeld een zolderkamer. Een groot voordeel bij verwarmen met de AY-serie is dat hij een ruimte zeer snel kan opwarmen en tegelijk een aanzienlijke besparing levert op de gasrekening. 

Geïntegreerde WiFi 

De nieuwe units beschikken over een geïntegreerde WiFi-koppeling. Deze geeft toegang tot de gratis MELCloud-app voor eenvoudige bediening op uw smartphone, tablet of PC. 

Night mode

Met de standaard meegeleverde infrarood afstandsbediening, die is voorzien van backlight, kan de gebruiker de ruimtetemperatuur instellen vanaf 10°C. Tot een buitentemperatuur van -20°C kunnen deze units de ruimte verwarmen. Verder is de unit voorzien van een aan/uit- en weektimer en een Night mode. “Door het activeren van de Night mode worden de bedrijfslampjes op het binnendeel gedimd, worden de pieptonen uitgeschakeld en zal het buitendeel 3 dB minder geluid produceren. Dit leidt heel duidelijk tot een comfortabeler nachtrust”, besluit Van der Tholen. 

Consumenten pagina

Wil jij je klanten informeren over de nieuwe MSZ-AY productlijn? Verwijs je klanten dan door naar onze consumenten pagina. 

MSZ-AY pagina voor consumenten