Standaardlijn - MSZ-AY

Breng balans in je leven met deze wand-unit

Het gestileerde uiterlijk van deze wandunit past perfect in elk modern interieur. De matte afwerking zorgt voor een ingetogen uiterlijk. Met de compacte afmetingen bespaar je ook nog eens op ruimte. Met deze unit vind je dé balans tussen comfortabel én tegelijkertijd duurzaam wonen. En wordt elke ruimte precies naar wens aangepast voor verschillende doeleinden. Of je nu werkt, speelt, woont of slaapt.Onze stilste unit

Een rustige, ontspannende ruimte is binnen bereik. Het bedrijfsgeluid is 18 dB (25/35-klasse). Dat is zo zacht dat je zou kunnen vergeten dat de air­­conditioner aanstaat.

V-blokkeerfilter

Het V-blokkeerfilter met antiviruswerking voorkomt voor 99% vastzittende virussen en andere schadelijke stoffen zoals bacteriën, schimmel en allergenen. Het elektrostatische filter van twee lagen niet-geweven stof kan effectief kleine deeltjes uit de lucht halen en verwijderen uit de ruimte.

Dual Barrier Coating

De Dual Barrier-coating van Mitsubishi Electric voorkomt dat stof en vet zich ophopen aan de binnenkant van de binnen-unit, waardoor de airconditioner schoon blijft. Hydrofiel materiaal voorkomt olievlekken en stofnesten.

Beknopte specificaties MSZ-AY

Checkmark Compacte afmetingen voor onopvallende installatie
Checkmark Hoge energie-efficiëntie tot A+++ / A++ in koel- en verwarmingsmodus
Checkmark MSZ-AY binnen-units zijn ook geschikt voor Multi split-toepassingen met R32
Checkmark Standaard uitgevoerd met geïntegreerde WiFi
CheckmarkWit matte afwerkingDe standaardlijn voor compacte en grote ruimtes

Bij het uitzoeken van een airconditioner kijk je eerst naar de ruimte die je wilt verwarmen of koelen. Is de ruimte groot (woonkamer met hoog plafond), dan heb je meer vermogen nodig. Is de ruimte compact zoals bijvoorbeeld een kinderkamer, dan heb je minder vermogen nodig. Daarom hebben we in onze standaardlijn modellen die passen bij elke ruimte. Ons nieuwste model MSZ-AY is daar een geschikt voorbeeld voor. Zijn de ruimtes heel groot, dan raden we aan onze MSZ-AP-60 aan. Wil je weten welke unit precies bij jouw ruimtes past? Ga dan naar de airconfigurator of neem conctact op met een installateur via de dealer-locator.

We hebben gekozen voor deze unit omdat hij zo compact is. Ik vergeet bijna dat hij op mijn (zolder)werkkamer hangt. Maar wanneer ik op een warme dag binnen loop, stap ik in een oase van koele lucht en bedenk ik me dat we er geen moment spijt van hebben.

Karim Dahir
Karim Dahir

Controleer je binnenklimaat tot in de puntjes met de MEL Cloud App

De modellen van Mitsubishi Electric zijn voorzien van wifi. Zo kun je vanaf je smartphone of tablet in een handomdraai elke binnenunit apart instellen. Je werkkamer op het zuiden heeft immers een andere klimaatbehoefte dan de slaapkamer van je kind op het noorden. Bovendien kun je er allerlei slimme informatie op aflezen.

App Store Logo  Google Play Logo

Vind een installateur bij jou in de buurt

Het is aan een professioneel installatiebedrijf om de situatie ter plaatse te komen bekijken en daarna de berekening te maken, rekening houdende met de individuele behoeften. Op die manier wordt dan de passende unit geselecteerd en aangeboden. Nergens is individuele beleving zo belangrijk als in je eigen huis. Logisch dus dat de RAC-serie naast kwaliteit en duurzaamheid alles in zich heeft voor optimale instellingsmogelijkheden en comfort.

Ben je benieuwd naar de andere wand-units van Mitsubishi Electric? Bekijk dan nu de Basislijn (MSZ-HR), Designlijn (MSZ-EF) of de Diamondlijn (MSZ-LN).