Airconditioning AP Warmen/Koelen

Standaardlijn - MSZ-AP

Breng balans in je leven met deze wand-unit

Mitsubishi Electric Standaardlijn MSZ-AP A++De standaard van Mitsubishi Electric ligt zéér hoog. Laat je dan ook niet misleiden door de naam van deze lijn. De premium wandunits presteren niet alleen zeer zuinig, ook de ander specs zijn dik in orde. Zo kies je uit 5 fanstanden, schakel je de nachtmodus in voor extra stille werking, en stel je met de infrarood afstandsbediening simpel verschillende timers in. Met het brede aanbod in capaciteit is er voor elke ruimte een passende oplossing.Bekijk de video voor een snelle introductie

Naar videoExtra stil met de nachtmodus-functie

Voor een heerlijke nachtrust schakel je de comfortfunctie nachtmodus in voor extra stille werking. Deze verlaagt automatisch het geluidsniveau van de buitenunit met -3dB(A). Tijdens deze modus worden ook de bedieningsgeluiden automatisch gedempt. 

Met de 5 fanstanden is het mogelijk de luchtsnelheid, volume en richting te bepalen zodat deze unit precies naar jouw wens kan worden ingesteld.

Uitblaaslamel Mitsubishi Electric Standaardlijn MSZ-AP

Onze kleinste unit

Vergeleken met onze andere wand-units is deze de meest compacte. Door de afmetingen is dit model uitermate geschikt voor de slaapkamer, werkkamer en zolder. Doordat deze unit dicht bij het plafond te plaatsen is kan hij op onopvallende plekken gemonteerd worden. Bijvoorbeeld boven een deur.

Vergis je niet. Onze kleinste unit is niet minder krachtig en verkrijgbaar in 8 verschillende capaciteiten van 1.5 to 7.1 kW koelvermogen. Afhankelijk van de te bedienen ruimte.

Afmetingen Mitsubishi Electric Standaardlijn MSZ-AP

Standaard wifi aan boord

Deze units kun je verbinden met het wifi-netwerk van je woning. Via een handige app heb je controle over alle units. Zo kan je voordat je 's avonds thuis komt je slaapkamer koelen (of verwarmen) naar jouw meest comfortabele temperatuur. 

MELcloud op telefoon

Beknopte specificaties MSZ-AP

CheckmarkVerkrijgbaar in 8 verschillende capaciteiten van 1.5 to 7.1 kW koelvermogen
CheckmarkInfrarood afstandsbediening met backlight
CheckmarkWifi voor bediening met smartphone of tablet
CheckmarkCompacte afmetingen
CheckmarkOptioneel met extra zilver-ionen of Plasma Quad Connect filterWe hebben gekozen voor deze unit omdat hij zo compact is. Ik vergeet bijna dat hij op mijn (zolder)werkkamer hangt. Maar wanneer ik op een warme dag binnen loop, stap ik in een oase van koele lucht en bedenk ik me dat we er geen moment spijt van hebben.

Karim Dahir
Karim Dahir

Controleer je binnenklimaat tot in de puntjes met de MEL Cloud App

De modellen van Mitsubishi Electric zijn voorzien van wifi. Zo kun je vanaf je smartphone of tablet in een handomdraai elke binnenunit apart instellen. Je werkkamer op het zuiden heeft immers een andere klimaatbehoefte dan de slaapkamer van je kind op het noorden. Bovendien kun je er allerlei slimme informatie op aflezen.

App Store Logo  Google Play Logo

Man bedient airconditioner met MELCloud

Vind een installateur bij jou in de buurt

Het is aan een professioneel installatiebedrijf om de situatie ter plaatse te komen bekijken en daarna de berekening te maken, rekening houdende met de individuele behoeften. Op die manier wordt dan de passende unit geselecteerd en aangeboden. Nergens is individuele beleving zo belangrijk als in je eigen huis. Logisch dus dat de RAC-serie naast kwaliteit en duurzaamheid alles in zich heeft voor optimale instellingsmogelijkheden en comfort.

Animatie man zoekt op dealerlocator installateur airconditioning

Ben je benieuwd naar de andere wand-units van Mitsubishi Electric? Bekijk dan nu de Basislijn (MSZ-HR), Designlijn (MSZ-EF) of de Diamondlijn (MSZ-LN).