#zetdeknopom.nu

Als land willen en moeten we verduurzamen. Met het Klimaatakkoord ligt er een duidelijk en ambitieus plan. Ook jij krijgt hoe dan ook te maken met maatregelen uit dit plan. Met stappen die zorgen de klimaatverandering tegen te gaan. Om de wereld leefbaar en gezond te houden. Voor nu en voor later.

Warmtepompen en airco voor huiseigenaren

De knop om in je woning

Duurzamer wonen kan op vele manieren. Van het besparen van water tot de installatie van zonnepanelen. Van het isoleren van je zolder tot het scheiden van afval. Kleine aanpassingen kunnen al een groot verschil maken. Zet je de knop om naar gasloos wonen? Dan kan een warmtepomp een goed alternatief zijn voor je cv-ketel. Meer weten over de werking van een warmtepomp? De mogelijke subsidies en een goed binnenklimaat? 

Zet zakelijk de knop om

Binnen het bedrijfsleven, industrie en overheid is duurzaamheid al lang geen afzonderlijk thema meer. Van eenmanszaak tot multinational. Veel organisaties nemen verantwoordelijkheid. Maken het verschil. En besparen bovendien op kosten. Van woningbouwcorporatie tot winkel. Van hotel tot zorginstelling. Van klaslokaal tot productiehal. Zet de knop om met Mitsubishi Electric en kies voor kwaliteit, duurzaamheid en zeer hoge rendementen.

Maak het mogelijk als installateur

Installateurs zijn cruciaal voor het slagen van de energietransitie. Daarbij is kennis essentieel. Om gefundeerde keuzes te maken voor je bedrijf of carrière. Om je klanten goed te adviseren. Om impact te maken op lange termijn. En of je de knop al hebt omgezet, of meer wil weten van warmtepomptechnologie: met Mitsubishi Electric en Alklima ben je in goed gezelschap. Topklasse warmtepompen en samenwerking waarbij duurzaamheid ook op de eerste plaats staat.

Kansen en uitdagingen

Maar zoals bij vele veranderingen is er ook onduidelijkheid. De energie- en klimaattransitie is daarop geen uitzondering. Dat weten wij als geen ander. Want ook binnen onze organisatie zijn we dagelijks bezig met de kansen en uitdagingen die deze transitie brengt.

Bewezen en betrouwbaar

De afgelopen 25 jaar hebben wij onze partners ondersteund om vele bedrijven, winkels en woningen te verduurzamen met warmtepomptechniek. Een bewezen en betrouwbare oplossing. In nieuwbouw en als duurzame vervanging van de traditionele verwarming. Bovendien een directe oplossing die een belangrijke bijdrage kan leveren aan de klimaatdoelstellingen.

Schouders eronder

Wij zetten samen met jou, het bedrijfsleven, industrie en overheid graag de schouders onder de verduurzaming van Nederland. Want een verandering als deze doe je niet alleen. Samenwerking, steun en vertrouwen zijn daarbij essentieel. Dat begint wat ons betreft met het zoeken van verbinding en het delen van kennis.

Samen naar een duurzame toekomst

Wij zijn Alklima/Mitsubishi Electric. Wij zien een belangrijke rol voor de warmtepomp in de verduurzaming van Nederland. We kennen de mogelijkheden en onmogelijkheden als geen ander. Zetten ons graag actief in naar een duurzamer Nederland. In welke rol jij ook te maken krijgt met deze verandering:  weet dat wij en onze partners graag naar je luisteren. Kennis en ervaring met je delen. Je helpen feiten en fabels te scheiden. Dat we graag samen werken naar een duurzame toekomst. Wees welkom. We horen graag van je!