Hoe zet jouw bedrijf de knop om?

Als land willen en moeten we verduurzamen. Met het Klimaatakkoord ligt er een duidelijk en ambitieus plan. Ook jij krijgt hoe dan ook te maken met maatregelen uit dit plan. Met stappen die zorgen de klimaatverandering tegen te gaan. Om de wereld leefbaar en gezond te houden. Voor nu en voor later.

Kansen en uitdagingen

Maar zoals bij vele veranderingen is er ook onduidelijkheid. De energie- en klimaattransitie is daarop geen uitzondering. Dat weten wij als geen ander. Want ook binnen onze organisatie zijn we dagelijks bezig met de kansen en uitdagingen die deze transitie brengt.

Bewezen en betrouwbaar

De afgelopen 25 jaar hebben wij onze partners ondersteund om vele bedrijven, winkels en woningen te verduurzamen met warmtepomptechniek. Een bewezen en betrouwbare oplossing. In nieuwbouw en als duurzame vervanging van de traditionele verwarming. Bovendien een directe oplossing die een belangrijke bijdrage kan leveren aan de klimaatdoelstellingen.

Schouders eronder

Wij zetten samen met jou, het bedrijfsleven, industrie en overheid graag de schouders onder de verduurzaming van Nederland. Want een verandering als deze doe je niet alleen. Samenwerking, steun en vertrouwen zijn daarbij essentieel. Dat begint wat ons betreft met het zoeken van verbinding en het delen van kennis.

Samen naar een duurzame toekomst

Wij zijn Alklima/Mitsubishi Electric. Wij zien een belangrijke rol voor de warmtepomp in de verduurzaming van Nederland. We kennen de mogelijkheden en onmogelijkheden als geen ander. Zetten ons graag actief in naar een duurzamer Nederland. In welke rol jij ook te maken krijgt met deze verandering:  weet dat wij en onze partners graag naar je luisteren. Kennis en ervaring met je delen. Je helpen feiten en fabels te scheiden. Dat we graag samen werken naar een duurzame toekomst.

Referentie

2 min. leestijd
City Multi HVRF R2 de uniekste warmteterugwinning ter wereld?
2 min. leestijd
Hybride warmtepompen: wetgeving en vraag/aanbod
1 min. leestijd
Alles over Ecodan cascadesystemen