RMI

Met RMI beheer je alle locaties en systemen in één app

Gebruik je binnen jouw organisatie meerdere klimaatsystemen? En misschien zelfs op meerdere locaties? Dan word jij ongelooflijk blij van RMI. Want met RMI beheer je meerdere locaties en systemen in één overzichtelijke app. Altijd en overal. Onderweg, thuis, maar ook gewoon binnen het gebouw.

Remote Monitoring Interface 

RMI staat voor Remote Monitoring Interface. Met deze app monitor je alle klimaatsystemen en stuur je ze eenvoudig aan. RMI is de ideale oplossing voor bijvoorbeeld syndici, hotelexploitanten, winkeliers en installateurs.

Maximale energiebesparing

RMI biedt naast monitoring en beheer, talrijke hulpmiddelen. Zoals tijdprogramma's en informatieve KPI’s. Dit helpt jouw organisatie om het volledige energiebesparingspotentieel te benutten. En aan het eind van het jaar een groen voetje te halen in het jaarverslag.

 

Downloads

RMI-Remote-Monitoring-Interface-Brochure-NL.pdf
Bestand downloaden 3,26 MB
RMI-Remote-Monitoring-Interface-Brochure-NL.pdf

Handig

  • Overzichtelijke bediening van meerdere locaties via lijsten en plattegronden
  • Aanpassing van systeemparameters (instelwaarden, ventilatiestanden, bedrijfsmodi etc.)
  • Trends
  • Registratie van energiegegevens en energiebeoordeling
  • Energierapporten
  • Alarmmeldingen via e-mail

Alles overzichtelijk in kaart

Eenvoudig navigeren

In de app maak je gebruik van overzichtelijke plattegronden en lijsten. Dit maakt de navigatie tussen meerdere locaties kinderspel. En dankzij de kleurindicatoren hebben locaties van installaties met technische problemen direct je volste aandacht.

Simpele bediening

Vooral aan de plattegronden zul je veel plezier beleven. Je klikt heel intuïtief op de ruimte die je wilt bedienen. Vervolgens zet je met één vinger de temperatuur een graadje hoger of lager. Zo simpel is het.

 

Downloads en documentatie