MELRemo

Bluetooth afstandsbediening voor de airconditioning

Wil je de airconditioning met je telefoon kunnen bedienen? Maar dan wel zonder dat je daar een internetverbinding nodig hebt? Dan kies je voor MELRemo. MELRemo is een app die werkt via bluetooth. Wat binnen dezelfde ruimte zorgt voor een storingsvrije verbinding met de airconditioning. 

Let op: MELRemo werkt alleen met PAC-CT01 bediening.

Eenvoudig in gebruik

MELRemo is eenvoudig in gebruik. Je bedient de airconditioning simpel met je telefoon. De telefoon is dus de afstandsbediening, zonder dat hij gebruikt maakt van het internet. Dit betekent dat alleen mensen binnen het gebouw de airconditioning kunnen bedienen. De grapjas die vanuit huis de airco in jouw bedrijf wil aansturen, krijgt hierdoor geen kans.

Alleen de functies die je echt nodig hebt

De basisinstellingen zijn allemaal geregeld in de MELRemo app voor administrators. Jouw installateur heeft dit al voor je ingesteld. Hierdoor zitten in jouw MELRemo app alleen de functies die je echt nodig hebt. Dit houdt de app overzichtelijk en voor iedereen simpel te gebruiken. 

MELRemo koppelen

MELRemo werkt perfect op iedere telefoon en tablet met iOS of Android. Om verbinding te maken, vul je het beheerderswachtwoord in dat op de afstandbediening van de airconditioning staat. MELRemo werkt overigens niet met de RAC-units van Mitsubishi Electric. Dat is wel even belangrijk om te weten.

 

Downloads

Alle functies in één app

MELRemo bezit voor jou als eindgebruiker (en natuurlijk voor al je collega’s) alle onmisbare functies om de airconditioning te bedienen.

  • In- en uitschakelen
  • Ventilatiestand veranderen
  • De werkingsmodus aanpassen (van koelen naar verwarmen of andersom)
  • Temperatuur wijzigen
  • Uitblaasrichting veranderen

Downloads en documentatie