• Datum
  • Leestijd 2 minuten
  • Doelgroep Adviseur, installateur

Uitgebreide datasets in 2BA en Artikelbeheer.nl

Alklima maakt vanaf 1 januari de volledige datasets van Mitsubishi Electric-producten toegankelijk. De reeds langer aangeboden prijsinformatie wordt nu verrijkt met onder meer technische specificaties, manuals en beeldmateriaal. En de mogelijkheid tot direct bestellen. Dat betekent belangrijke tijdwinst voor calculators, projectleiders, werkvoorbereiders, en monteurs.

Uitgebreide datasets in 2BA en Artikelbeheer.nl

Tijdwinst dankzij rijkere artikelbestanden Mitsubishi Electric.

Importeur Alklima maakt vanaf 1 januari de volledige datasets van Mitsubishi Electric-producten toegankelijk. De reeds langer aangeboden prijsinformatie wordt nu verrijkt met onder meer technische specificaties, manuals en beeldmateriaal. En de mogelijkheid tot direct bestellen. Dat betekent belangrijke tijdwinst voor calculators, projectleiders, werkvoorbereiders, en monteurs.

Mitsubishi Electric is marktleider op verwarming, koeling en ventilatie in woningbouw en utiliteit. Het assortiment wordt niet alleen veelvuldig toegepast, maar is ook nog eens omvangrijk. Snel de juiste informatie vinden en in een later stadium bovendien direct bestellen, bespaart de installateur dan ook veel tijd in zowel de voorbereiding als uitvoering.

Deep link

Om dit te realiseren, is alle informatie gebundeld per unit, en met één klik digitaal op te vragen. Projectleiders en calculators vinden zo in het commerciële traject alle relevante informatie op één plek. Werkvoorbereiders hoeven op de werkbon slecht de betreffende unit op te nemen, waarna automatisch een link wordt gemaakt vanuit de ERP-software van de installateur naar de datapools van 2BA en Artikelbeheer.nl. Monteurs hebben daardoor ook op locatie altijd rechtstreeks toegang tot de meest actuele gegevens. Dit voorkomt fouten en tijdverlies in het werk zelf die ontslaan wanneer bijvoorbeeld per ongeluk de verkeerde manual is meegegeven.

Compleet leveringsprogramma

De gegevensbestanden worden voortdurend gevoed vanuit het online platform www.alklima.nl van Alklima. Daarbij worden de data van het volledige leveringsprogramma gedeeld: warmtepompen, airconditioners, chillers, ventilatiesystemen, WTW-units, luchtbehandeling, computerkoeling, ontvochtigers, handdrogers, besturingssystemen en interfaces, en installatiematerialen.