MELCloud voor de Warmtepomp

MELCloud, de app die je altijd bij je hebt

Met MELCloud bedien je eenvoudig je warmtepomp. Waar ter wereld je ook bent. MELCloud is een app op je telefoon, tablet of pc. Deze app communiceert via het internet met de WiFi-module op jouw warmtepomp. Zo zet je eenvoudig je warmtepomp warmer of kouder.

Zo bedien jij overal jouw Ecodan warmtepomp

Met MELCloud bedien je jouw Ecodan warmtepomp via de cloud. En dan maakt het niet uit of je onderweg bent, op je werk of gewoon thuis. Handig hè!

Eenvoudig even de temperatuur bijstellen

Staat de verwarming nog aan? En op hoeveel graden? Soms wil je onderweg gewoon even inzicht hebben in de stand van je warmtepomp thuis. En hem indien nodig bijsturen. Dat doe je heel eenvoudig met de handige MELCloud-app.

 

Downloads

MELCloud-Brochure-NL.pdf
Bestand downloaden 2,08 MB
MELCloud-Brochure-NL.pdf

Zo haal je het maximale uit MELCloud

#Tip 1: In de app stel je eenvoudig toegang in voor meerdere gebruikers. Bijvoorbeeld voor het hele gezin. Per persoon stel je vervolgens de juiste rechten in. Zo heeft iedereen de controle over de warmtepomp die hij/zij nodig heeft.

#Tip 2: Koppel MELCloud ook aan de airconditioning en ventilatie. Zodat je altijd en overal de volledige controle hebt over het klimaat in jouw huis, vakantiehuis of kantoor.

Downloads en documentatie