Techniek toegelicht

Luchtbehandelingskast

De mogelijkheden van DX in combinatie met een luchtbehandelingkast

Mitsubishi Electric maakt het mogelijk om een DX­-warmtepomp op een luchtbehandelingkast aan te sluiten. Het toepassen van DX-­koeling en verwarming in een luchtbehandelingkast is een eenvoudige en financieel interessante oplossing.

Hoe werkt het?

Mitsubishi Electric levert een buiten­-unit en een interface/LEV­kit en/of bediening die direct aangesloten kunnen worden op een  door derden geleverd DX­-verdamperblok in de luchtbehandelingkast. Het installatiewerk beperkt zicht tot het monteren van het leidingwerk (eventueel expansieventiel) en regeltechnisch aansluiten  van de componenten. De installatie wordt aangesloten zonder het gebruik van gekoeld of verwarmd water.

Mitsubishi Electric maakt onderscheidt in een tweetal oplossingen voor de LBK­toepassing, de Mr. Slim­ en City Multi VRF-­serie. Hieronder zie je de 2 oplossingen met hun verschillende mogelijkheden:   

Mr. Slim: Capaciteitsrange: vanaf nominaal 3,5 kW tot en met 22 kW
City Multi: Capaciteitsrange: vanaf nominaal 22 kW tot en met 140 kW      

Klik hier om naar ons volledige programma luchtbehandelingskasten te gaan.

Meer weten?

Voor meer informatie over onze LBK's kun je contact opnemen met de afdeling verkoop. Bel naar 078-615 00 00, of stuur een e-mail naar verkoop@alklima.nl.