Water-water utiliteit

Mitsubishi Electric CRHV

De CRHV-P600YA-HPB warmtepomp kan energie onttrekken uit bodem,grondwater een naastgelegen rivier of bijvoorbeeld restwarmte. Dus is zowel geschikt voor een open als gesloten bronsystemen.

Stand-alone of in cascade

De CRHV is ontwikkeld als monoblock voor een grote warmtevraag. Meerdere warmtepompen kunnen in cascade worden opgesteld en door de invertertechniek modulerend opereren. Hierbij kan tot 960 kW vermogen worden gerealiseerd.

Betrouwbare kwaliteit

Warmtepompen van Mitsubishi Electric zijn extreem betrouwbaar. Maar zelfs dat is niet genoeg. Door twee aparte koudemiddelencircuits is er de zekerheid dat bij een storing in één van de circuits altijd nog 50% vermogen kan worden geleverd. Bij een installatie met meerdere units verdeelt de ingebouwde rolatiefunctie de draaiuren over meerdere units. Zo wordt een optimale levensduur van de units gegarandeerd.

Efficiënt in te zetten voor diverse toepassingen

De CRHV levert watertemperaturen tot 65 graden zonder bijverwarming. Dat maakt de warmtepomp geschikt voor ruimteverwarming en warmtapwater in met name de utiliteitsbouw. Maar ook binnen andere omgevingen zorgt de CRHV voor warmte met zeer hoog rendement. De CRHV is ook geschikt voor passieve koeling bij gebruik van een gesloten bronsysteem.

Grote prestaties maar klein van formaat

Door een efficiënte warmtewisselaar zijn de afmetingen van de warmtepomp bescheiden. Het installatieoppervlak per unit, zonder onderhoudsruimte, bedraagt slechts 0,73m². Ideaal voor toepassingen waar ruimte beperkt is of voor renovatie.

Mitsubishi Electric Ecodan CRHV
water/waterwarmtepomp

  • Breed inzetbaar met verschillende bronsystemen
  • Uitgebreide regelingen en controllers beschikbaar
  • Beproefde technologie garandeert hoge betrouwbaarheid

Ontdek Ecodan CRHV producten