PAC-TZ02-E
PAC-TZ02-E
Ecodan multi zone comfort kit

Deze Mitsubishi Electric pomp - en regelset zorgt voor optimalisatie van de aanvoertemperatuur in koel en verwarmingsmodus waarbij in 2 verschillende zones (incidenteel) verschillende aanvoertemperaturen gewenst zijn.

In de verwarmingsmodus kan hierdoor regulier een lage aanvoer worden gehanteerd voor de vloerverwarmingsinstallatie en kan een hogere aanvoer worden geactiveerd voor een zone waar (tijdelijk) een hoge aanvoer gewenst is (bijvoorbeeld een werk- of slaapkamer).

Ook bij eventuele koelvraag kan de Ecodan multi zone comfortkit worden benut. Bij een combinatie van vloerkoeling en fancoil units kan altijd de juiste aanvoer worden gegarandeerd waardoor (waar mogelijk) onder dauwpunt gekoeld kan worden (airco!). Terwijl op andere plekken een hogere aanvoer wordt toegepast (vloerkoeling).

De PAC-TZ02-E zorgt dat overal het gewenste comfort wordt bereikt inclusief het gebruik van hoogwaardige koeling. Daarnaast kan voldaan worden aan wet – en regelgeving t.a.v. gestelde temperatuureisen. Zo ontstaat een optimaal rendement van de installatie doordat altijd de meest optimale aanvoertemperatuur worden gehanteerd.


Afmetingen & aansluitingen

Overige gegevens

Ben jij een professional? Ontdek de voordelen van een account

Vraag een account aan. Heb je al een account? Log hier in