PAC-TZ02-E
PAC-TZ02-E
Ecodan multi zone comfort kit

Deze Mitsubishi Electric pomp - en regelset zorgt vooroptimalisatie van de aanvoertemperatuur in koel en verwarmingsmodus waarbij in2 verschillende zones (incidenteel) verschillende aanvoertemperaturen gewenstzijn.

In de verwarmingsmodus kan hierdoor regulier een lageaanvoer worden gehanteerd voor de vloerverwarmingsinstallatie en kan een hogereaanvoer worden geactiveerd voor een zone waar (tijdelijk) een hoge aanvoergewenst is (bijvoorbeeld een werk of slaapkamer).

Ook bij eventuele koelvraag kan de Ecodan multi zone comfortkit worden benut. Bij een combinatie van vloerkoeling en fancoilunits kanaltijd de juiste aanvoer worden gegarandeerd waardoor waar mogelijk onderdauwpunt gekoeld kan worden (airco!), terwijl op andere plekken een hogereaanvoer wordt toegepast (vloerkoeling).

De PAC-TZ02-E zorgt dat overal het gewenste comfort wordtbereikt inclusief het gebruik van hoogwaardige koeling. Daarnaast kan voldaanworden aan wet – en regelgeving t.a.v. gestelde temperatuureisen en totontstaat een optimaal rendement van de installatie doordat altijd de meestoptimale aanvoertemperatuur worden gehanteerd.


Afmetingen & aansluitingen

Overige gegevens

  • Servicehandleiding
  • Onderdelenlijst
  • Installatie- en onderhoudsdocument

Ben jij een professional? Ontdek de voordelen van een account

Vraag een account aan. Heb je al een account? Log hier in