Lucht-water utiliteit

Mitsubishi Electric Ecodan CAHV

Het Ecodan CAHV monoblock-systeem is specifiek ontworpen voor toepassingen met een grote warmtevraag. De units kunnen afzonderlijk of in cascade worden opgesteld. Daarmee is een capaciteit te behalen van 720kW bij -10°c verwarmingsvermogen.

Hoge betrouwbaarheid

De kwaliteit van Mitsubishi Electric garandeert een extreme betrouwbaarheid. Daarnaast zorgt de ingebouwde back-upfunctie voor nog meer zekerheid. Bij een storing van een van de compressoren blijft de andere compressor draaien. Zo wordt stilstand van het systeem voorkomen.

Rotatiefunctie standaard

Ook de rotatiefunctie is standaard. Bij gebruik van meerdere units kunnen deze om-en-om draaien. Hierdoor wordt de levensduur van de afzonderlijke units geoptimaliseerd.

Breed inzetbaar voor utiliteit of commerciële toepassingen

Watertemperaturen tussen 25 en 70 graden zonder bijverwarming zijn geen probleem voor het Ecodan CAHV systeem. Door de toepassing van Zubadan-technologie presteert de warmtepomp zelfs bij lage buitentemperaturen nog uitstekend. Dat maakt deze warmtepomp breed inzetbaar voor warmteverwarming en de verwarming van sanitairwater.

Mitsubishi Electric Ecodan CAHV
lucht-water warmtepomp

  • Geschikt tot -20°C buitentemperatuur
  • Zeer efficiënt en betrouwbaar
  • Ondersteuning voor open netwerk

Ontdek Ecodan CAHV warmtepompen