• Datum
  • Leestijd 1 minuut

Nieuwe compacte warmtepomp is multifunctioneel toepasbaar

Met de PUMY-SP Mini VRF buitendelen heeft Mitsubishi Electric een nieuwe warmtepomp voor koelen of verwarmen. “We leveren dit buitendeel in drie capaciteiten: 12,5, 14,0 en 15,5 kW. Daarmee is dit een zeer geschikt toestel voor de grotere woningbouw en de kleinere retail- en utiliteitstoepassingen”, zegt Stephan van der Tholen, productspecialist bij Alklima/Mitsubishi Electric.

Het PUMY-SP-buitendeel is met binnendelen uit verschillende series (RAC en Mr.Slim) te combineren en daarmee geschikt voor koeling, bijverwarming en ook hoofdverwarming.

Laag geluidsniveau

Van der Tholen vertelt dat de units, ondanks de compacte afmetingen, beschikt over een Super Silent mode en hiermee garant staan voor een laag geluidsniveau. Daarnaast zijn ze ook geschikt voor lange leidinglengtes.

Multifunctioneel toepasbaar

In de praktijk kun je dit toestel in twee type systemen toepassen; het City Multi Mini VRF-systeem en het Multi-splitsysteem met de Branch Box. “Via deze verdeler heeft de klant keuze uit meerdere soorten, luxe design binnendelen uit de RAC of Mr.Slim series”, besluit van der Tholen.

Alles over PUMY-SP

Door de PUMY-SP Mini VRF kunnen we de klant vooral een compacte unit met één ventilator leveren, waarbij meerdere binnendelen los van elkaar kunnen worden bediend.

Stephan van der Tholen Productspecialist