• Datum
  • Leestijd 2 minuten
  • Doelgroep Adviseur, zakelijk, installateur

Webinars Alklima College juli 2020

Ook in de maand juli brengt Alklima weer drie gratis live webinars. Twee daarvan kon je eerder volgen, maar waren zo succesvol dat ze op herhaling gaan. Nieuw is het webinar 'Ontwerp van een Ecodan warmtepompsysteem'. Kortom, drie inspirerende webinars om je kennis en kunde up-to-date te houden. Er is een beperkt aantal plaatsen. Schrijf je dus nu in!

14 juli: warmtepomp

Webinar Lucht-/water warmtepomp voor installateurs

Op dinsdag 14 juli 2020 organiseert Alklima College een gratis webinar voor installateurs, met als thema Lucht-/water warmtepompen. Het webinar begint om 13.00 uur en zal rond 15.00 uur eindigen. Reserveren is vrijblijvend, dus schrijf je nu alvast in.

De lucht-/water warmtepomp heeft een hoge vlucht genomen. Niet gek omdat verwarmen met een warmtepomp vele voordelen biedt.

In deze webinar leer je meer over de installatie, switch-instellingen, opstellingsvoorwaarden, leidingwerk en veel meer. Ook maak je kennis met de nieuwste Mitsubishi Electric Ecodan systemen. Een webinar voor iedereen die al warmtepompen installeert of hier meer over wil weten.

Schrijf je nu in!
Webinar Alklima Warmtepomp

...

16 juli: HVRF

Webinar Hybride VRF: technologie voor de toekomst

Op donderdag 16 juli 2020 organiseert Alklima College een gratis webinar over Hybride VRF. Dit webinar begint om 13.00 uur en zal rond 15.00 uur eindigen. Ook voor deze webinar geldt dat reserveren vrijblijvend in. Schrijf je dus snel in!

Hybride VRF (HVRF) combineert de voordelen van VRF-systemen met die van watergedragen oplossingen. Dat resulteert in zeer energie-efficiënte systemen die heel veel comfort bieden. En in het geval van City Multi HVRF R2 ook nog eens gelijktijdig koelen en verwarmen met een uniek 2-pijpssysteem. Maar HVRF brengt heel veel meer dan dat. In deze webinar leer je meer over de werking, inzetbaarheid, toekomstbestendigheid en de planning van een HVRF systeem.

Reserveer webinar HVRF
Webinar Alklima HVRF

...

17 juli: warmtepomp ontwerp

Ontwerp van een Ecodan warmtepompsysteem

Op vrijdag 17 juli 2020 organiseert Alklima College een gratis webinar voor installateurs, over het ontwerp van een warmtepompsysteem. Het webinar begint om 13.00 uur en zal rond 15.00 uur eindigen. Er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus schrijf je nu in!

Voor de verduurzaming in de bestaande bouw kan warmtepomptechniek een uitstekende oplossing zijn. Met zo'n 8 miljoen woningen in de bestaande bouw liggen er volop kansen voor installateurs. Maar wanneer is een woning geschikt voor een warmtepomp? Hoe bepaal je dat? En hoe ontwerp je dan een installatie?

In dit webinar leer je meer over de voorbereiding, planning en het ontwerp met een Ecodan warmtepompsysteem. Je krijgt een methodiek aangereikt om een bij twijfel te testen of een huis klaar is voor een warmtepomp. Daarnaast wordt behandeld hoe je samen met de woningeigenaar een plan opstelt om een woning goed voor te bereiden op de plaatsing van een warmtepomp. Dit webinar is gericht op installateurs die warmtepompen installeert of hiermee aan de slag wil. Maar zeker ook geschikt voor een ieder die meer wil weten over verduurzaming en warmtepomptechnologie.

Inschrijven webinar ontwerp Ecodan
Webinar Alklima
Lees meer over: