• Datum
  • Leestijd 1 minuut
  • Doelgroep Zakelijk, huiseigenaar, installateur

Warmtepomp eerst virtueel plaatsen met de Alklima KIJK-app

Alklima heeft een app laten ontwikkelen waarmee je airco’s of warmtepompen van Mitsubishi Electric eerst virtueel in je eigen woning kan plaatsen.

Alklima Kijk App

De Alklima KIJK app helpt gebruikers bij het beoordelen hoe de airco of warmtepomp in de eigen omgeving staat of welke mogelijkheden er zijn om de keuze zoveel mogelijk af te stemmen op de eigen stijl van het interieur.

Aan de hand van enkele vragen kan de ideale airco of warmtepomp worden gekozen, waarna deze op ware grootte in de eigen omgeving kan worden bekeken. Zo heeft de gebruiker een reëel beeld van het uiteindelijke resultaat. Staat de virtuele pomp of airco virtueel opgesteld, dan biedt de app ook nog de mogelijkheid om bijvoorbeeld de kleur of het type aan te passen.

Installateur kiezen

Is de keuze gemaakt, dan kan het resultaat worden opgeslagen en gedeeld. Ook kan contact worden opgenomen met een lokale installateur om de airco of warmtepomp te laten installeren. De KIJK-app van Alklima kan worden gedownload via de AppStore  of GooglePlay. De app is ontworpen door het bureau Letink Design. Eerder al ontwierp dat bureau soortgelijke apps voor onder meer hang- en sluitwerkleverancier Buva en Regge Tegels.