• Datum
  • Leestijd 1 minuut
  • Doelgroep Installateur, adviseur

s-Mext is de nieuwe PFD!

Met de komst van de nieuwe s-Mext Serverkoeling units heeft Mitsubishi Electric besloten om per oktober 2020 te stoppen met de productie van de PFD Downflow-units.

Er zal voor dit jaar nog een beperkte voorraad beschikbaar zijn en tot en met eind juli 2020 is er nog de mogelijkheid om units bij te bestellen. Bij projecten waarbij de PFD Downflow-unit(s) later dit jaar nog toegepast dienen te worden, bijvoorbeeld omdat ze staan voorgeschreven in een bestek, is het raadzaam de beschikbaarheid tijdig op te vragen en/of de unit(s) te reserveren.

Product update PFD Downflow units

Als alternatief op de PFD Downflow-unit heeft Mitsubishi Electric de s-Mext Serverkoeling units ontwikkeld, welke voorziet in een breed vermogensbereik van 6,0 t/m 44,0 kW. De units zijn leverbaar als Downflow- of Upflow- variant en worden gecombineerd met de betrouwbare Mr. Slim Power Inverter buiten-units, in combinatie met de ingebouwde PAC-IF013 regeling. De units kunnen met de komst van nieuwe R32-lijn naast het basismodel ook standaard geleverd worden met een ingebouwde bevochtiger, elektrische heater en een temperatuur-/vochtsensor in de luchtaanzuig. Er kunnen tot maximum 10 units in cascade geschakeld worden door middel van een LAN-netwerk waardoor er gebruik gemaakt kan worden van de back-up en rotatie functie.

Binnenkort zullen de nieuwe R32 s-Mext units online, in 2BA en Artikelbeheer.nl beschikbaar komen.

Voor verdere informatie over prijzen en levertijd kun je contact opnemen met Alklima (afdeling verkoop). 078-615 00 00 / verkoop@alklima.nl

Lees meer over:

Misschien ook interessant