• Datum
  • Leestijd 1 minuut
  • Doelgroep Adviseur, installateur

Nieuw MXZ4F83 VF: diversere binnen-units, langere leidinglengtes

De MXZ/PUMY multisplit buiten-units van Mitsubishi Electric kunnen voor tal van klimaatoplossingen worden ingezet. De zeer brede range van de MXZ-productlijn maakt de inzet van deze units zeer flexibel en divers. De komst van de nieuwe MXZ-4F83 VF doet daar nog een schepje bovenop.

MXZ-4F83VFOok voor deze MXZ-4F83 VF geldt dat er gebruik is gemaakt van de modernste invertertechniek. Een zeer effectieve werking samen met de bekende bouwkwaliteit garanderen uitermate lage bedrijfskosten. Ook energie-efficiënt verwarmen is met deze lijn tot -15°C buitentemperatuur mogelijk.

Breder scala binnen-units

Opvallend aan deze nieuwe unit is een groter toepassingsgebied aan binnen-units. Bovendien kunnen langere leidinginglengtes worden gehanteerd.

MXZ-4F80 VF uit leveringsprogramma

Met deze nieuwe telg uit de MXZ-familie wordt de MXZ-4F80 VF uit  het leveringsprogramma van Alklima geschrapt. Aandachtspunt daarbij is dat PCA-M50 & 60 en de PEAD-M50 niet compatibel zijn met de nieuwe MXZ-4F83 VF. Neem gerust contact met ons op als daarvoor een oplossing nodig is.

Combinatietabel MX-4F80 VF

MXZ-4F83VF combinatietabel

Lees meer over:

Misschien ook interessant