• Datum
  • Leestijd 4 minuten
  • Doelgroep Adviseur, zakelijk, installateur

Nieuwe gezichten bij Alklima

Alklima blijft groeien. Afgelopen tijd is ons team dan ook versterkt met nieuwe enthousiaste professionals. Maak kennis met Bas, Bastiaan, Koen, Veerle, Michael en Sifra. Samen met hun collega's staan ze graag voor jou klaar. Leer ze hier alvast wat beter kennen.

Bas Westbroek - Supply chain medewerker

Alklima collega sinds 25 februari 2019

Hoe ben je bij Alklima terecht gekomen?

Na het afronden van mijn opleiding Logistiek & Economie ben ik opzoek gegaan naar een baan en via Randstad ben ik bij Alklima komen te werken. Naast mijn interesse in de Supply Chain vind ik het belangrijk dat het werk dat ik doe een uitdaging biedt, en met de groei die de markt momenteel ondervindt kom ik dagelijks voor uitdagingen te staan!

Wat is je leukste moment in jouw eerste periode bij Alklima?

Voor mij was het jubileumsuitje in april het ideale moment om mijn collega’s te leren kennen buiten de kantooruren om. En dat ook nog eens in een mooie omgeving. Ik heb er van genoten!

Wat doe je graag in je vrije tijd?

Ik besteed momenteel ongeveer 12 uur per week aan sporten. In het weekend spreek ik af met mijn vrienden en daarnaast ga ik graag een dag weg om een nieuwe stad te verkennen.

Bastiaan van Lammeren - Operationeel directeur

Werkzaam bij Alklima sinds 18 maart 2019

Wat is het leukste moment van jouw eerste periode bij Alklima?

Mijn leukste moment is de 1 op 1 gesprekken die ik met (bijna) alle collega's gevoerd heb. Zo heb ik iedereen wat beter leren kennen en zij mij ook. Waar ik ook naar uitkijk is het meereizen met onze collega's op de buitendienst.

Wat spreekt je aan in Alklima?

Wat mij aanspreekt in Alklima is de cultuur, de Alklima DNA, laagdrempelig; het familie gevoel, hard werken maar ook veel plezier. Dit gecombineerd met mooie producten in een mooie branche maakt het plaatje compleet.

Wat doe je graag in je vrije tijd?

In mijn vrije tijd mag ik graag tijd besteden samen met mijn gezin (met mijn vrouw Hanan en mijn dochters Amara en Dayna). Als hobby doe ik aan Karate, al van jongs af aan, en ik geef hier ook les in.

Koen van Stokkem - Manager verkoop binnendienst

Werkzaam bij Alklima sinds 1 april 2019

Waarom wilde je bij Alklima werken?

Het leek mij leuk om bij een wat kleiner bedrijf te werken. In de gesprekken kwam naar voren dat er binnen Alklima korte lijnen zijn, dat sprak me erg aan. Ik wilde graag bij een jong bedrijf werken waar mensen geen nummers zijn en er een grote betrokkenheid is bij de onderneming.

Wat doe je graag in je vrije tijd?

Ik boks ongeveer drie keer in de week. In het weekend drink ik vaak een biertje met vrienden en ga ik graag uit eten om nieuwe restaurants uit te proberen.

Wat is je leukste moment in jouw eerste periode bij Alklima?

Ik vond het erg leuk om met de collega’s op jubileumreis te gaan, op die manier had ik mooi de gelegenheid om de mensen beter te leren kennen en de Alklima-sfeer te kunnen proeven.

Veerle van Dijkhuizen - Financieel & administratief medewerker

Alklima collega sinds 1 maart 2019

Wat is jouw leukste moment in jouw eerste periode bij Alklima?

Mijn leukste moment binnen Alklima is het eerste personeelsuitje waar ik bij was, ondanks ik er nog maar anderhalve maand werkzaam was. Ik leerde meteen iedereen goed kennen!

Hoe ben je bij Alklima terecht gekomen?

Ik ben via een detacheringsbureau bij Alklima terecht gekomen. Alklima had een uitdagende vacature openstaan waardoor ik een mooie tweede stap kon maken in mijn carrière.

Wat doe je graag in je vrije tijd?

In mijn vrije tijd sport ik veel, ik ben vaak te vinden in de Crossfitbox. Daarnaast reis ik graag en doe ik graag met vrienden een hapje en een drankje.

Michael Damen - Servicemonteur

Alklima collega sinds 15 april 2019

Waarom wilde je graag bij Alklima werken?

Ik wilde graag gaan werken als servicemonteur en mijzelf verder ontwikkelen binnen een specifiek merk. Alklima sprak mij heel erg aan!

Wat is het leukste moment bij Alklima?

Het leukste moment vond eigenlijk plaats nog voordat ik officieel werkzaam was bij Alklima. Ik mocht namelijk gelijk mee met het 25-jarig jubileum uitje!

Wat doe je graag in je vrije tijd?

Leuke dingen met mijn gezin. Daarnaast ben ik graag aan het klussen aan onze woning!

Sifra Mol – Marketing en Communicatie Specialist

Werkzaam bij Alklima sinds 1 maart 2019

Hoe ben je bij Alklima terecht gekomen?

Na het afronden van mijn master werkte ik parttime bij twee bedrijven. Ik was toe aan een fulltime functie en zocht naar een leuk, groeiend bedrijf met een gezellig team. Ik zit bij Alklima dus helemaal op mijn plek!

Wat doe je graag in je vrije tijd?

Ik ben groot fan van citytrips, zowel in het binnen- als buitenland. Het zien van een nieuwe stad, en vooral de winkels, vind ik erg leuk! Daarnaast ben ik zo’n 3 keer per week bij mijn korfbalvereniging te vinden waar ik in een vriendenteam speel.

Wat is je leukste moment in jouw eerste periode bij Alklima?

De gezamenlijke pauzes en VrijMiBo’s!

Lees meer over: