• Datum
  • Leestijd 1 minuut
  • Doelgroep Adviseur, zakelijk, huiseigenaar, installateur

Nieuwe afleveringen podcastserie over installatie, verduurzaming en energietransitie

Ook dit jaar luister je weer naar podcasts van Alklima/Mitsubishi Electric. Duurzaam Gebouwd produceerde vanaf de VSK 2024 een aantal podcasts met interessante gasten en boeiende onderwerpen. Je luistert ze nu terug in de podcast ‘Op weg naar All-Electric

Podcast Alklima/Mitsubishi Electric

.
Tijdens de VSK, dé vakbeurs voor installerend Nederland, ontving Wietse Walinga op de stand van Mitsubishi Electric gasten uit de branche. Van specialisten in binnenklimaat tot de beursmanager. Zo schoven onder meer Doekle Terpstra, John Lens, Thomas Wellink en Tim Hofman aan.

Podcast opname VSK

Podcast installatie en verduurzaming

Pakkende gesprekken over vakhelden, de uitstroom uit de sector, het belang van kennis, duurzaamheid en over circulariteit. Bomvol kennis en inspirerende inzichten. Een must voor iedereen die te maken heeft met installatietechniek, advisering en verduurzaming van de gebouwde omgeving.

Eerste aflevering over circulariteit

Circulariteit binnen de installatiesector en gebouwde omgeving is dan ook het thema van de eerste aflevering van dit seizoen. Je beluistert ‘m hieronder of in je favoriete podcastapp. Bijvoorbeeld via: Apple Podcasts, SpotifyPodimo, Google Podcasts

Abonneer je op de podcasts van Alklima

Abonneer je op het kanaal van Alklima/Mitsubishi Electric en je mist geen aflevering. Nieuwe afleveringen in deze serie van Duurzaam Gebouwd Talks verschijnen ook wekelijks op deze website. Veel luisterplezier!

Lees meer over: