• Datum
  • Leestijd 1 minuut
  • Doelgroep Adviseur, installateur

Nieuw webinar: Meer leren over ventileren. Schrijf je in!

Gebouwventilatie werd afgelopen tijd een spraakmakend thema. Niet ten onrechte, want voor een gezond en comfortabel binnenklimaat is ventilatie essentieel. Maar hoe doe je dat, goed ventileren? Wat zegt het bouwbesluit? Wat is het verschil tussen decentrale en centrale ventilatiesystemen? En ook nog: welke rol heeft ventilatie in de verduurzaming van de gebouwde omgeving?

Op deze vragen krijg je antwoord tijdens onze nieuwste webinar Meer leren over ventileren. Dinsdag 3 november om 13.00uur.

Grondslagen ventilatie

Kortom, over ventileren valt echt wat te leren. In dit webinar leer je de grondslagen van ventilatietechniek, wet- en regelgeving en de plek van ventilatie in een integraal klimaatsysteem. Aan de hand van een praktijkvoorbeeld zul je kennismaken met verschillende oplossingen en concepten.

Met deze basiskennis kun je jouw klanten, bewoners of gebruikers beter adviseren over de nut en noodzaak van ventilatie. Daarnaast is het een goede introductie voor eenieder die meer wil weten of aan de slag wil met ventilatietechniek.

Pieter Hilhorst Consultant

Dit live-webinar is gratis en interactief. Om je de ruimte te geven jouw eventuele vragen direct te stellen is de deelname beperkt. Schrijf je nu in om deze sessie niet te missen.

Lees meer over:

Misschien ook interessant

  • 3 min. leestijd
    Webselectie ENK software en Syntess op website Alklima
  • 3 min. leestijd
    Mitsubishi Electric of Mitsubishi Heavy Industries? Dit is het verschil