• Datum
  • Leestijd 1 minuut
  • Doelgroep Zakelijk, installateur

Mijn-Alklima: inkoopcondities en ICC-bestand

Bij Alklima kijken we iedere dag hoe we het beter, makkelijker en slimmer kunnen maken voor onze klanten. Vanzelfsprekend geldt dat ook voor onze online dienstverlening. Binnen Mijn-Alklima, het extranet van Alklima, zie je dat bijvoorbeeld terug. Want hier vind je niet alleen je orders, offertes en facturen terug. Je bestelt er ook eenvoudig, maakt er een maatwerk brochure of je vraagt in een paar klikken een servicebezoek of inbedrijfstelling aan.

Jouw inkoopcondities

Vanaf nu vind je in Mijn-Alklima ook jouw specifieke inkoopcondities. Deze kun je hier inzien, maar ook downloaden als ICC-bestand. Hartstikke handig, want daarmee zorg je altijd voor actuele prijzen in jouw ERP-software.

Downloaden ICC-bestand

Om deze condities in te zien of ze te downloaden, dien je wel het gebruiksrecht te hebben om netto-prijzen in te zien. Na het inloggen in Mijn-Alklima ga je naar Mijn Alklima > Condities. Naast een overzicht van jouw huidige condities vind je hier rechtsboven een knop ICC-bestand downloaden.

Inkoopcondities Alklima in Syntess Atrium

Het ICC-bestand kun je bijvoorbeeld in Syntess inladen. Hiervoor ga je via de taak Extra > Import > Artikelimport > Tabblad: Details. Hier kan bij het veld "Conditiebestand" het icc bestand worden ingelezen. Meer informatie hierover vind je in Syntess Atrium onder Help (of via F1) en door in de zoekbalk bijvoorbeeld ‘ICC’ in te voeren.

ICC bestand inlezen ENK en andere software

Voor meer informatie over het inlezen binnen ENK software vind je hier een beschrijving van de te nemen stappen. Gebruik je andere software? Neem dan contact op met jouw leverancier over de mogelijkheden en de te nemen stappen.

Account Mijn-Alklima

Ben je klant bij Alklima en heb je nog geen account voor Mijn-Alklima? Deze kun je eenvoudig aanvragen. Nog geen klant en ontdekken hoe wij samenwerken met onze partners? Neem gerust contact op voor een vrijblijvende kennismaking!

Conditiebestanden-ICC-2ba-Alklima
Lees meer over: