• Datum
  • Leestijd 1 minuut
  • Doelgroep Adviseur, zakelijk, installateur

Mei en juni 2022: webinars van Alklima College

Ook in de maanden mei en juni brengt Alklima weer twee gratis live webinars. Beiden kon je al eerder volgen, maar wegens succes gaan ze op herhaling. In mei volg je 'Hybride VRF: technologie voor de toekomst' en in juni gaat 'Succesvol met RAC' in de reprise. Inspirerende webinars om je kennis en kunde up-to-date te houden en je bedrijf te laten groeien.

Webinar Hybride VRF: technologie voor de toekomst | di 24 mei 2022

Op dinsdag 07 juni 2022 organiseert Alklima College een gratis webinar over Hybride VRF. Dit webinar begint om 13.00 uur. Ook voor dit webinar geldt dat reserveren vrijblijvend in. Schrijf je dus snel in!

Hybride VRF (HVRF) combineert de voordelen van VRF-systemen met die van watergedragen oplossingen. Dat resulteert in zeer energie-efficiënte systemen die heel veel comfort bieden. En in het geval van City Multi HVRF R2 ook nog eens gelijktijdig koelen en verwarmen met een uniek 2-pijpssysteem. Maar HVRF brengt heel veel meer dan dat. In deze webinar leer je meer over de werking, inzetbaarheid, toekomstbestendigheid en de planning van een HVRF systeem.

Reserveer webinar HVRF
Alklima HVRF webinar

Ik vond het echt een leerzame training. En ik hoop nog meer te kunnen zien of volgen.

Robert Servicetechnicus klimaatsystemen

Succesvol met RAC | di 07 juni 2022

In dit webinar krijg je als installateur de tips, tricks en tools mee om van het ‘aircoseizoen’ een succes te maken. Allereerst focussen we in op de de RAC-lijn van Mitsubishi Electric. We zoomen in op wand- en vloerunits, buitenunits en bediening.

Daarnaast wordt ingegaan op marketingmogelijkheden en communicatie met en naar eindgebruikers. Ook wordt er uitleg gegeven over de Diamond-actie van Alklima.

Schrijf je nu in om het webinar te volgen op dinsdag 07 juni 2022 om 13:00 uur.

Reserveer webinar RAC
Webinar Alklima

Kort en duidelijk. Wist al best veel, maar alsnog heel leerzaam. Ook voor starters interessant.

Jelle Werkvoorbereider