• Datum
  • Leestijd 1 minuut
  • Doelgroep Adviseur, zakelijk, installateur

Alklima verlengt partnerschap TVVL

Al heel wat jaren is Alklima kennispartner van TVVL. Dat partnerschap hebben we begin augustus verlengd. Niet zonder reden, want kennis delen en innoveren zit door heel Alklima verweven. Binnen TVVL vinden we een platform én de professionals die daarop naadloos aansluiten.

John Lens van TVVL en Erwin Tuijtel en Arjen de Jong van Alklima tekenen overeekomstTVVL staat binnen de installatiesector bekend als belangrijk kennis- en opleidingsinstituut. Het stimuleren van technologische innovatie, samenwerking en kennis delen en ontwikkelen staan daarbij centraal.

Energietransitie en innovatie

Als kennispartner wil Alklima een bijdrage leveren aan de technische en sociale innovatie in de gebouwde omgeving. Met name de energiestransitie.

Koplopers

John Lens, directeur bij TVVL: "TVVL Kennispartners kenmerken zich als koplopers in de sector die innovatie voorop stellen en actief kennis delen. Alklima is een belangrijke speler in de discussie over de energietransitie en vormt daarmee een waardevolle aanvulling op de andere Kennispartners.”

Kennis delen

Arjen de Jong, algemeen directeur vult aan: “Ik zeg wel eens gekscherend dat Alklima een kennisorganisatie is. Het delen van kennis, samen met andere marktpartijen innoveren het zit in het DNA van Alklima. Net als het stimuleren van instroom van goed opgeleide technische professionals. Daarmee vinden we in TVVL een sterke partner. Samen met andere innovatieve partijen in de markt. De energietransitie en de krappe arbeidsmarkt zijn uitdagingen die we alleen samen kunnen oplossen. TVVL biedt daarvoor een waardevol platform.”