• Datum
  • Leestijd 2 minuten
  • Doelgroep Adviseur, zakelijk, installateur

Alklima / Mitsubishi Electric op Building Holland 2021

De duurzame toekomst van de gebouwde omgeving staat centraal tijdens de vakbeurs Building Holland 2021. Een beurs die inspireert en verbindt. En een beurs waar Alklima met Mitsubishi Electric nadrukkelijk aanwezig is. Niet in de laatste plaats met de introductie van een nieuwe ventilatieunit met warmteterugwinning voor de woningbouw: de Lossnay Residentieel.

Met duurzame klimaattechnologie, diepgaande kennis en innovatieve oplossingen bouwt Alklima dagelijks aan de toekomst. Met onze partners maken we grote stappen binnen de energietransitie. Daarbij zorgen we voor het beste binnenklimaat en gezonde gebouwen. Als exclusief distributeur van Mitsubishi Electric. En als advies- en kennispartner binnen en buiten de bouwkolom.

Totaaloplossing voor verduurzaming woningbouw

Naast toonaangevende projecten in de utiliteit, kan de rol van Alklima in de verduurzaming van de woningbouw je niet ontgaan. Zo is de Ecodan lucht/waterwarmtepomp van Mitsubishi Electric de meest geplaatste binnen nieuwbouwprojecten. Hier tellen natuurlijk factoren als prestaties, betrouwbaarheid en levensduur. Als koploper in regeltechniek en monitoring voegt Mitsubishi Electric hier veel (toekomstbestendige) mogelijkheden aan toe. Dit maakt nog efficiënter gebruik mogelijk. En biedt samen met de nieuwe Lossnay Residentiele wtw-unit de mogelijkheid om een compleet geïntegreerde totaaloplossing te bieden voor de woningmarkt: koelen, verwarmen, warm tapwater en ventilatie.

Bestel tickets

Lossnay: wtw-ventilatie voor woningbouw

Vanzelfsprekend vind je tijdens Building Holland op onze stand alles over de nieuwe de Lossnay Residentieel. Zo leer je meer over de innovatieve techniek, ervaar je de compacte afmetingen en hoor je meer over de fluisterstille en energiezuinige werking van deze wtw- en ventilatieunit.

Ontdek en ontmoet

We ontmoeten je graag tijdens Building Holland. Horen graag waar jouw uitdagingen liggen. Ontdek dan gelijk onze visie op circulariteit. Dompel je onder in het digitale platform MelCloud. Hoe data comfort, prestatie en onderhoud kunnen veranderen. Laat je bijpraten over hoe we al klaar zijn voor smart grids en slimme energiesystemen. Of maak kennis met specifieke klimaatoplossingen voor de utiliteit. En gewoon trek ik een bak koffie? Ook dan ben je natuurlijk van harte welkom!

Bezoek Building Holland

Sessies Rudy Grevers

Rudy Grevers over BouwbesluitTijdens Building Holland verdiep je jouw kennis. Bijvoorbeeld door de sessies die tijdens de beurs worden gehouden. Zo volg je op het podium Energietransitie de sessie van Alklima's Rudy Grevers.

In zijn talk van Scepsis naar Lof neemt hij je mee in de ontwikkelingen en stappen die gezet zijn met de lucht/waterwarmtepomp én geeft een realistisch beeld van de uitdagingen die er op dit moment liggen.

van Scepsis naar Lof

Sessie door Rudy Grevers tijdens Building Holland.<ul> <li>di 2 november 11.00 - 11.30 uur - podium Energietransitie</li> <li>wo 3 november 11.00 - 11.30 uur - podium Energietransitie</li> <li>wo 3 november 13.00 - 13.30 uur - Main Stage</li> </ul><br />

Bezoek Building Holland