• Datum
  • Leestijd 2 minuten
  • Doelgroep Adviseur, zakelijk, huiseigenaar, installateur

Alklima groeit: uitbreiding pand gestart

Alklima groeit. En dat was de laatste jaren te merken in het pand in Alblasserdam. Met meer collega’s werden sommige ruimten echt te klein. Ook voor de faciliteiten die we onze klanten willen blijven bieden is ruimte nodig. Van trainingen tot logistiek. Van de beste service tot een passende ontvangst. Het heeft allemaal ruimte nodig.

Nieuw pand

Als je ons nu bezoekt in Alblasserdam zul je merken dat we hard werken aan uitbreiding van ons pand. Sterker nog: we hebben het pand van onze voormalige buren in gebruik genomen. In de toekomst zullen daar de technische specialisten van service en productontwikkeling hun definitieve intrek nemen. En je vindt hier vanaf nu ook een geheel nieuwe afhaalbalie. Van klein materiaal tot spare parts: je loopt gewoon even binnen en kunt weer verder met je klus.

Uitbreiding bestaande pand

De komende tijd zul je in het voormalige buurpand (van Hennaertweg 27) veel van onze mensen vinden. Ook de opleidingen, trainingen en workshops vinden hier de voorlopig plaats. Ondertussen wordt ons bestaande pand verbouwd en uitgebreid. Burgland Bouw is ondertussen gestart met het project. De gevels die intact blijven worden op dit moment onder handen genomen. Daarna begint het slopen van de bestaande aanbouw. De planning is dat we in 2021 weer aan de slag kunnen in ons gerenoveerde en uitgebreide pand.

Let op met parkeren

Vanzelfsprekend doen we er alles aan om partners en klanten te blijven bedienen zoals gebruikelijk. Kom je ons langs? We doen ons best om voldoende parkeerruimte vrij te houden voor bezoekers. Mochten beide parkeerterreinen vol zijn, houd dan rekening met het parkeerverbod dat geldt voor de gehele straat waaraan we gevestigd zijn.

Bereikbaarheid

Heb je een afspraak of wil je ons bezoeken? Dan ben je welkom bij de tijdelijke receptie aan de Van Hennaertweg 27, 2952 CA Alblasserdam.